Gość kasxz Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Witam mam strasznie nieswiezy oddech, nawet mycie zebow nie pomaga, pomaga ale na 5 minut... (zeby mam zdrowe, dziasla tez). takim objawem szczegolnym jest bialy nalot na jezyku, ktory strasznie smierdzi, szczoteczka nie idzie tego zmyć, i rano po przebudzeniu na wargach mam jakis bialy osad, kleją mi sie usta od tego ale po przemyciu jest ok.. w ciagu dnia ten osad powoli sie *produkuje* ale obliże sie i jest ok.. pomocy ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sufur Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zażywasz jakieś lekarstwa...antybiotyki...itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kasxz Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nic wlasnie.. nie bylem z tym u zadnego lekarza, bo jakbym byl to bym tu nie pisal Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sufur Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Miałem na myśli jakieś schorzenie(typu grypa,)-bo przy braniu antybiotyków l;jakiś innych specyfików mogą sie pojawić takowe objawy;mogą to być zmiany refluksowe...Ja biorac sporo lekarstw miałem podobne objawy-od trzech tygodni biorę na czczo(30min przed posiłkiem) jedną tabletkę anesteloc 20mg i jest wyrażna poprawa(nastąpiła po jakiś 7-8 dniach).lek ten zlecił mi mój lekarz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Kup sobie lek Acidolac w saszetkach i wysypuj bezpośrednio na język i rozcieraj tymże .Prawdopodobnie masz grzybicę jamy ustnej .Jeśli to nie zmieni stanu to trzeba iśc do lekarza . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Zrób sobie wymaz z jamy ustnej lub z gardła i wtedy wyjdzie co to jest.Moga to być grzyby candida.Wtedy należy podjąć leczenie przeciwgrzybicze plus nie jeść w czasie leczenia nic,co zawiera cukier, mąkę i drożdże,gdyz jest to pożywką dla grzybów i sprzyja ich rozmnażaniu.Tymczasem płukaj usta propolisem.Jest w aptece taki 10%-owy roztwór propolisu [jeśli nie masz uczulenia na produkty pszczele]. Biały nalot można choć częściowo usunąć [ kilka razy dziennie ] w ten sposób:skórki od kromek chleba poobcinać nożem i jak uschną zeskrobywać nimi nalot z języka.Za każdym razem używać nową skórke.Po takim ,,zabiegu** język wygląda trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość reanimator Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 I może jeszcze korzystacie z tego samego komputera? REKLAMA i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ikllllllll Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 To moze byc candida Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pantofelek885 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Uaaa, Moją zmorą też był nieświeży oddech, przez co straciłam pewność siebie i unikałam kontaktu z ludźmi, a najgorzej było w pracy, bo i z klientem i z współpracownikami trzeba rozmawiać. Nigdzie nie ruszałam się bez miętowych pastylek. Wypróbowałam chyba wszystkie znane metody, ale ostatnio używam Properio świeży oddech. Pasta jest na bazie cynku, ziół i enzymów. Przestały krwawić mi dziąsła, zęby są jaśniejsze, no i przede wszystkim nie wali mi już z ust jakbym się najadła czosnku. A tak poważnie, leć do apteki, kup proprio i daj znak po tygodniu jak efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi