Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Czopki zamiast operacji by-passów

Gość Jarek z USA

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jarek z USA

Bardzo polecam sprobowac te czopki nim panstwo zdecydujecie sie na operacje bajpasow.Duzo osoba one pomogly w USA i obeszlo sie bez operacji. Polecam je bo wlasnie one mnie uratowowaly od operacji. Podaje link do nich http://olkusz.olx.pl/chelatacja-w-czopkach-900-mg-edta-iid-127863086

Jeżeli te czopki to taki cudowny lek,to dlaczego nie jest tak szeroko rozpowszechniony u nas w Polsce a także w innych państwach?Ktoś zarobiłby niezłą kasę.Sprawa jest co najmniej podejrzana,bo przecież ile naszych rodaków mieszka na terenie USA i bez problemu mogliby przesyłać do swoich rodzin ten lek,albo nawet przewozić?Natomiast chelatacja w postacii kroplówek jest już szeroko rozpowszechniana,szkoda tylko,że niestety na razie tylko w tych większych miastach.Osobiście uważam,że te kroplówki mimo,że są dość drogie mogą spełniać swoje zadanie.

Do ANTY ! Czopki niestety można jedynie sprowadzić z USA.Koszt to zależy gdzie są kupowane i przez kogo tzn.czy przez rodzinę,czy też przez osoby zajmujące się tym procederem .Koszt to odpowiednio 130 $,lub 160 $ w opakowaniu 30 szt.i nowa nazwa KELAMINHM 900 mg EDTA.Do tego koszt przesyłki kurierem około 26 $. Całą przesyłkę można obserwować na komputerze i to jest fajna sprawa.Okres przebycia transferu produktu to około 10 dni a może być wcześniej

W uzupełnieniu do swoich wypowiedzi na FORUM pragnę poinformować,że właśnie zakupiłem w USA te czopki po znajomości za 130 $ i nie płaciłem za przesyłkę.Lekarstwo dostarczył mi kurier. Cały transfer produktu trwał około 10 dni z możliwością codziennego obserwowania, gdzie aktualnie lekarstwo znajduje się.Jaki będzie efekt leczenia nie wiadomo,ale mam nadzieję,że pozytywny.Sytuacja obecna jest u mnie wręcz fatalna bowiem mam zarośniętą aortę brzuszną w 90% i tentnice udowe wspólne i grozi mi operacja wszczepienia endoprotezy pod koniec m-ca marca 2014 roku.Mam obecnie 70 lat i jeszcze chciałoby się pożyć,bo jeszcze nie wyglądam na takie staruszka,żeby nie ta dolegliwość.Osobiście uważam,że ta metoda leczenia czopkami,czy też przez kroplówkę, mniej doustnie może być rozwiązaniem dla uniknięcia właśnie takich poważnych operacji?