Gość Jarek z USA Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Bardzo polecam sprobowac te czopki nim panstwo zdecydujecie sie na operacje bajpasow.Duzo osoba one pomogly w USA i obeszlo sie bez operacji. Polecam je bo wlasnie one mnie uratowowaly od operacji. Podaje link do nich http://olkusz.olx.pl/chelatacja-w-czopkach-900-mg-edta-iid-127863086 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość anty Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Pytałam o czopki i o cene bez odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza
senior Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jeżeli te czopki to taki cudowny lek,to dlaczego nie jest tak szeroko rozpowszechniony u nas w Polsce a także w innych państwach?Ktoś zarobiłby niezłą kasę.Sprawa jest co najmniej podejrzana,bo przecież ile naszych rodaków mieszka na terenie USA i bez problemu mogliby przesyłać do swoich rodzin ten lek,albo nawet przewozić?Natomiast chelatacja w postacii kroplówek jest już szeroko rozpowszechniana,szkoda tylko,że niestety na razie tylko w tych większych miastach.Osobiście uważam,że te kroplówki mimo,że są dość drogie mogą spełniać swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość biugerss Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Kolejna glupota z helatacją tym razem w czopkach. Czego to szarlatani nie wymyślą żeby kase wyciągnać od biednych chorych i zdesperowanych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość OOO Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 wsadz sobie te czopki Cytuj Odnośnik do komentarza
senior Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Do ANTY ! Czopki niestety można jedynie sprowadzić z USA.Koszt to zależy gdzie są kupowane i przez kogo tzn.czy przez rodzinę,czy też przez osoby zajmujące się tym procederem .Koszt to odpowiednio 130 $,lub 160 $ w opakowaniu 30 szt.i nowa nazwa KELAMINHM 900 mg EDTA.Do tego koszt przesyłki kurierem około 26 $. Całą przesyłkę można obserwować na komputerze i to jest fajna sprawa.Okres przebycia transferu produktu to około 10 dni a może być wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
senior Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 W uzupełnieniu do swoich wypowiedzi na FORUM pragnę poinformować,że właśnie zakupiłem w USA te czopki po znajomości za 130 $ i nie płaciłem za przesyłkę.Lekarstwo dostarczył mi kurier. Cały transfer produktu trwał około 10 dni z możliwością codziennego obserwowania, gdzie aktualnie lekarstwo znajduje się.Jaki będzie efekt leczenia nie wiadomo,ale mam nadzieję,że pozytywny.Sytuacja obecna jest u mnie wręcz fatalna bowiem mam zarośniętą aortę brzuszną w 90% i tentnice udowe wspólne i grozi mi operacja wszczepienia endoprotezy pod koniec m-ca marca 2014 roku.Mam obecnie 70 lat i jeszcze chciałoby się pożyć,bo jeszcze nie wyglądam na takie staruszka,żeby nie ta dolegliwość.Osobiście uważam,że ta metoda leczenia czopkami,czy też przez kroplówkę, mniej doustnie może być rozwiązaniem dla uniknięcia właśnie takich poważnych operacji? Cytuj Odnośnik do komentarza
mikep13 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam serdecznie, Chciałbym się zapytać SENIORa jakie są efekty stosowania czopków z EDTA? Zastanawiam się nad zakupem takich czopków dla ojca i nie wiem czy przynoszą one oczekiwane rezultaty? Będę bardzo wdzięczny z informacje zwrotną pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi