misi Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Od czego mogą boleć żyły? Nie jestem pewna, czy to żyły, ale wydaje mi się że tak. Kilka dni temu zauwazyłam, że co jakiś czas lekko pobolewa mnie żyła, to w ręce, to w nodze (niekoniecznie tej samej). Dzisiaj tak samo. Zaczynam się niepokoić. Wie ktoś, dlaczego tak się dzieje? Co to może być? czy to normalne, że żyły od czasu do czasu bolą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie to nie jest normalne . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Jarek z USA Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Podaje strone gdzie mozna dostac czopki na przeczyszczenie zyl. Ja mialem nie droznosc zyl i one mi pomogly objawy takie same. http://olkusz.olx.pl/chelatacja-w-czopkach-900-mg-edta-iid-127863086 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 16 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Może powinnaś brać coś na poprawę krążenia i zbadać cholesterol? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi