Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ja, niżej podpisana, Edita Nikodem, oświadczam, że otrzymałam ofertę pożyczki od pani Osmanskiej Renaty Salomei. Po omówieniu z nią moich potrzeb finansowych, zaoferowała mi pożyczkę w wysokości 58 000,00 euro, z jasnymi i określonymi warunkami, w tym opr

Emma2

Rekomendowane odpowiedzi

Ja, niżej podpisana, Edita Nikodem, oświadczam, że otrzymałam ofertę pożyczki od pani Osmanskiej Renaty Salomei. Po omówieniu z nią moich potrzeb finansowych, zaoferowała mi pożyczkę w wysokości 58 000,00 euro, z jasnymi i określonymi warunkami, w tym oprocentowaniem 2,5% i okresem spłaty 180 miesięcy.

Potwierdzam, że proces przebiegał w sposób przejrzysty i pełen szacunku. Nie byłam pod presją, a wszystkie niezbędne informacje zostały mi przekazane przed zaakceptowaniem oferty. Do tej pory jestem usatysfakcjonowana profesjonalizmem i rzetelnością, jakimi wykazała się pani Osmanska Renata Salomea w naszych kontaktach. Dwoje członków mojej rodziny również zaciągnęło u niej pożyczki. Udostępniam jej adres e-mail każdemu, kto potrzebuje pożyczki z różnych powodów osobistych: 

osmanskarenatasalomea@gmail.com

osmanskarenatasalomea@gmail

.com