Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gra w piłkę nożna przy dodatkowych skurczach serca

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Eliador ja mam podobny problem tylko ze u mnie skurcze wystepuja po graniu i to nie bezposrednio tylko jak wroce do domu odpoczne troche zalozmy godzina po skonczeniu wysilku. Wtedy zaczynja sie te skurcze i okolo 2 godzin mi towarzysza do tego caly czas mam przyspieszone tetno do momentu az skurcze nie ustana. A Ty jak sie czujesz po graniu ? pozdrawiam

Moze przesadzilem ze 2 godziny je odczuwam wczoraj sprawdzalem trwalo to jakies 30 min ale i tak nie lubie tego uczucia musze isc do lekarza i zrobic sobie badania zeby sie przekonac czy sa to napewno dodatkowe skurcze i czy nie sa one grozne( bo to ze je mam to tylko moja opinia stwierdzona na podstawie objawów ) co do napojów energetycznych i coca coali to niestety do dwoch lat wstecz pilem ich duzo dopiero od momentu kiedy wmowilem sobie ze mam chore serce i ze dostane zawalu przestalem pic te swinstwa no ale nerwcia zostala i przyplataly sie te skurcze.

JA miałem serce badane jak tych skurczy nie miałem... i było wszystko ok. Nie mam jakiś wad serca.. Sam nei wiem czy isc jeszcze raz na te badania. Byłem niby z tym u lekarza ale tylko EKG mi robili a zawsze dobre wychodziło. Sam juz nei wiem Stary... ja te skurcze mam juz od dobrych paru dni. Czekam az sie uspokoją. Bo zazwyczaj mam tak ze mam je kilka dni, tydzien...a potem spokoju tez kilka dni. Czy ja mam nerwice..podejrzezam ze tak..miałem ciezki poprzedni rok... i to wszystko gdzies tam siedzi.