eliador Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Witam Mam pytanie czy w czasie skurczy dodatkowych serca można biegać za piłką? W czasie granie nie odczuwam ich, i o dziwo lepiej sie czuje niz w stanie spoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
eliador Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Miałem robione badania serce ekg kilka razy,echo serca zadnych nieprawidlowosci nie wykryto, ale to było zanim te skurcze sie przyplątały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Można biegać za piłką i za dziewczynami i za czym tylko chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamil23 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Czesc Eliador ja mam podobny problem tylko ze u mnie skurcze wystepuja po graniu i to nie bezposrednio tylko jak wroce do domu odpoczne troche zalozmy godzina po skonczeniu wysilku. Wtedy zaczynja sie te skurcze i okolo 2 godzin mi towarzysza do tego caly czas mam przyspieszone tetno do momentu az skurcze nie ustana. A Ty jak sie czujesz po graniu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Chłopcy, a nie pijecie dużych ilości napojów energetycznych lub coli.Od tego serce wariuje.Może na kompot z owoców się przerzućcie lub na muszyniankę?Ma najwięcej wapnia i magnezu. Cytuj Odnośnik do komentarza
eliador Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Kamil włąsnie u mnie to jest nawet lepiej po graniu niż było przed graniem. Też je odczuwam po graniu ale zazwyczaj szybko one przechodzą. Ja w czasie skurczy nmie mam przyspieszonego tętna. Trzy czwóreczki ja wogóle nie pijam takich napojów:) a muszynianke to cały czas :) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamil23 Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Moze przesadzilem ze 2 godziny je odczuwam wczoraj sprawdzalem trwalo to jakies 30 min ale i tak nie lubie tego uczucia musze isc do lekarza i zrobic sobie badania zeby sie przekonac czy sa to napewno dodatkowe skurcze i czy nie sa one grozne( bo to ze je mam to tylko moja opinia stwierdzona na podstawie objawów ) co do napojów energetycznych i coca coali to niestety do dwoch lat wstecz pilem ich duzo dopiero od momentu kiedy wmowilem sobie ze mam chore serce i ze dostane zawalu przestalem pic te swinstwa no ale nerwcia zostala i przyplataly sie te skurcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
eliador Opublikowano 6 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 JA miałem serce badane jak tych skurczy nie miałem... i było wszystko ok. Nie mam jakiś wad serca.. Sam nei wiem czy isc jeszcze raz na te badania. Byłem niby z tym u lekarza ale tylko EKG mi robili a zawsze dobre wychodziło. Sam juz nei wiem Stary... ja te skurcze mam juz od dobrych paru dni. Czekam az sie uspokoją. Bo zazwyczaj mam tak ze mam je kilka dni, tydzien...a potem spokoju tez kilka dni. Czy ja mam nerwice..podejrzezam ze tak..miałem ciezki poprzedni rok... i to wszystko gdzies tam siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi