Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności i uderzenia gorąca po przedawkowaniu narkotyków

Gość natalka

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywam się Natalia i mam 19 lat. Mój problem zaczął się od tego jak przedawkowałam narkotyki i wtrafiłam do szpitala mogłam umrzeć.. Wiem wiem co sobie myślicie co za ćpun , ale tak naprawdę nikogo nie miałam i biorąc narkotyki nie myślałam o swoich problemach.. Po szpitalu było wszystko dobrze ale pewnego razu coś mi się wbiło do głowy że coś mi się stanie i od tamtej poty mam problemy z oddychaniem ostatnio nawet w pewnym momeńcie robi mi się gorąco i nie mogę oddychac ani złapać powieterza. Bardzo się boję że coś mi się stanie ! Bardzo proszę Was o pomoc jestem załamana :( pomocy

Trudności z oddychaniem mogą wystąpić jako objaw zapalenia płuc.Tu potrzebny lekarz.Trudności z wydychaniem mogą być związane z nerkami.Wszystkie doznania narkotyczne nie są zasługą narkotyków jako takich,są one wytrychem otwierającym dostęp do Twojej własnej energii.

Myślę że to nie płuca bo było by dużo innych obajwów niedotlenienia (wciąganie obojczyków ,ruch skrzydełek nosa ,zasinienia i inne )To są po prostu nerwy i tyle .Bardzo dużo osób tutaj na forum opisuje objawy po jednorazowym zażyciu jakiegos świństwa .Tak więc wnioski żeby nie brać żadnych g...........trzeba wyciągnąć samemu .

Ja też zatruciu esctazy mam cały czas uczucie gorąca w głowie karku i szyi. Mam porobione badania i wszystko jest okey. Ale gorąca mnie dopada cały czas. Ile może trwać objaw zatrucia tym narkotykiem? bo neurologicznie jest wszystko okey. Badania krwi EKG ECHO serca też super.