Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wymyślanie chorób przy nerwicy

cela89

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc mam 21 lat i od pewnego czasu [3 mies]. nie daje sobie rady... moje problemy zaczely sie od chwili kiedy zaczelam wymyslac rózne choroby z byle jakich dolegliwosci np bolala mnie piers myslalam ze to rak... od pewnego czasu zaczelo mnie kluc potwornie serce co za tym szło budzenie sie wnocy z szybkim pulsem lekkie zawroty głowy, lęk ze zaraz dostane zawal albo wylew, czasami trwa to kilka minut a nieraz trzyma kilka dni niewiem jak mam wtedy sobie poradzic czy to nerwica dodam ze mialam badania ob, tsh, mocz, i ok, Nigdy nie skarzyłam sie na zadne bóle serca od tego momentu jak zaczelam sie zamartwiac **tymi chorobami**

Droga celciu, wszystkie te ,,choroby** wymyślone sa przez twoją głowę.Jak zrozumiesz,że nic ci nie jest,tobędzie OK. Na początek kup sobie ziołowe tabl. uspokajające labofarm,magne b6,zażywaj stale.Rano gimnastyka,dużo szybkich spacerów na powietrzu lub ćwicz na rowerze treningowym,.Zmęczenie fizyczne odwraca skutecznie uwagę od myślenia o chorobach.I nie wchodż do internetu tam ,gdzie piszą o chorobach,bo zaraz będziesz ,,stwierdzać** u siebie podobne objawy.Wszelkie sensacje niby to zdrowotne zlekceważ i rób swoje.Jak nie dasz rady, to do terapeuty.Ale myślę,że dasz radę.Duzo się ruszaj.Zapisz się na kurs tańca czy coś podobnego.Zadbaj o siebie.Pomyśl tez ,co mogłabyś zrobić dla innych.Praca dla innych tez dobrze odwraca uwagę od własnych kłopotów,bo widzi się ,że inni mają gorzej.

Gość milutka nd fd

A ja polecam zwykla meliske, tylko rtzeba ja pic regularnie rpzez dluzszy czas, ona starsznie mi pomogla w walce z nerwica, calkiem sie nie wyleczylam ale starsznie ulatwila mi zycie a tabletki labofarm sa wstretne i do ncizego.....usypialam na stojąco

Gość milutkaksdcdecf

Cela ja czekalam az meliska zacznie dzialac ok 3 miesiecy czyli po jakichs ok 4 czy 3 opakowaniach wypitych. To ze sie napijesz raz i oczekujesz jakiegos rezultatu to zapomnij. Ona po dluzszym czasie uspokaja wewnetrznie. Ja mialam kiedys codziennie ata,ki i to straszne, z pogotowia wzywaniem wlacznie. balam sei siedziec w domu i wyjsc do sklepu a teraz to dla mnie pikus!! uwierz mi pare razy podchodzilam do stosowania meliski ale tak smao jka Ty rezygnowalam teraz postanowilam ze sie nie poddam i jest super . Jesli cchesz efekt po jednym spozyciu to poelcam PERSEN, dziala super i nie zamula