Gość mlodyyyyyy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam, od kilku dni odczuwam mrowienie w nogach trwa juz to 3 dni na poacztku czulem tylko w s topach teraz czuje jeszcze w lydkach. Co to moze byc czy mial ktos cos podobnego? Dodam ze mam 24 lata mam 187wzr i waze ok110kg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mozę być ucisk w lędzwiowym na nerwy i powoduje mrowienie w stopach i łydkach .Warto też zrobić poziom cukru . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mlodyyyyyy Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wlasnie od kilku dni boli mnie tez kregoslup dokladnie odcinek ledzwiowy nie moge sie schylac i do tego te nogi, co mi moze pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Pewnie ci tyłek zmarzł, bo chodzisz w kurtce do pasa,zamiast długiej.Albo w getrach zamiast spodni, w długim swetrze bez spodni.Przyklej sobie plaster kapsiplast rozgrzewający na całą dobę.I ciepło sie ubieraj.A może coś dżwignęłaś i trzeba ,,ustawić** kręgosłup ldżwiowy,....kto to wie.... O matko,pardon, myślałm,że jesteś dziewczyną....heh... Prześwietlić odcinek lędżwiowy i do neurologa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Prześwietlenie nic nie da .Od razu do neurologa i rezonans .U młodej osoby na rtg nie wychodzi zazwyczaj nic niepokojącego za to na rezonansie wylizie wszystko .Tak było u mnie .Rtg super rezonans -kręgosłup w rozsypce . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość nika500 Opublikowano 7 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 No ja mam ten sam problem mnie do tego bardzo bolą łydki. Dochodzi też mrowienie lewej ręki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ondine Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Mam to samo co wy..sledze to forum juz od jakiegos czasu.. ja mam jeszcze ucisk w szyi ostatnio caly czas..zawroty glowy i cos gorzej widze.. krew wyniki idealne ..mocz to samo tarczyca ,cukier potas idealnie.. ide na rtg kregoslupa ..i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Asi80 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Drętwienie łydek, to może być objaw wielu różnych dolegliwości czy chorób. Edytowane 19 Czerwca 2021 przez Asi80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi