Gość salwa Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam Prefaxine, 37,5 mg czy koś z was stosował ten lek czy możecie mi coś więcej o nim powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawel32lata Opublikowano 4 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Cześć, Doskonały lek niepowodujący senności i przede wszystkim sktuteczny, ale to indywidualna sprawa. Stosując 37,5 mg nie czułem się 100 pewnie dlatego podwoiłem dawkę do 75 mg. Efekt był prawie natychmiastowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość eryka Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Bardzo donry lek, Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ika33 Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A czy przy przyjmowaniu go miał ktoś jakieś skutki uboczne które utrudniały życie ? Mam go kupionego i le zy w szafie ponieważ mam przykre doswiadczenia z lekami tego typu boję sie go zażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ika 33 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Hallo ??? czy ktoś mi odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ppp2 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ja aktualnie zazywam 75mg od jakichs 3 tyg, u mnie akurat wystapilo sporo objawow ubocznych opisanych w ulotce, do wytrzymania na szczescie ;) plus jest taki ze chyba pomaga, trudno mi to nadal jednoznacznie stwierdzic, bo nie czuje gigantycznych zmian, ale chyba jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość asa Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Mojego tatę właśnie wyciągnął z cięzkiej depresji, po 4 miesiącach leżenia w łóżku i spadku wagi 68 kg tata dziś jest jak kiedyś. dawka 37,5 niewiele pomogła,ale po zwiekszeniu do 75 zupełnie inny człowiek,a już nie miałam nadzieji 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi