Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem z szybkim pulsem

Gość Patryk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam maly problem wiec zaczne opowiadac od poczatku mialem kiedys male problemy z uzywkami po pewnym czasie trafilem do szpitala z odwodnieniem ale ja o tym niewiediazlme zatem oni w spzitalu dowiedizeli sie o moich nalogach wiec aby mnie wystraszyc zalozyli mi holtera stwierdizli najwyzszy pols 175 i najniszszy 46 ale ja po tym wsyzksim bardzo to sobie wziolem do siebie i zlapalem maly lek psychiczny i teraz wsyzkso zaczelo mi sie psuc znaczy przestalem uprawiac jaki kolewiek sport nawet nie biegalem bylme taki zasiedziany w domu minelo jakies pol roku i w szkole przytrafil mi sie czestoskurcz nadkomorowy nieiwme dokladnie jak to wygladalo ale czilem nieprzyjemne kolotanie serca i bardzo ciezki mialme odech w szpitalu wiedzac o mojej psychie podali mi leranium dozylnie co uspokoilo moje serce. przez tamten dzien jeszcze bardzije sie w sobie zamknolme balem sie zem oje serce nagle stanie to bylo starszne az po roku czasu pojehcalme z mama do psychiatry gdzie dostalme leki asentra troche to pomoglo zaczolem jezdzic na deskorolce po pol roku zszedlem z lekow bylo ok ale znowu powoli zaczely mnie nachodzic leki ale tylko na podstawie czestoskurczu nie balem sie jzu wychdozic z domu ani przemeczcac sie troche ale napotkalme na drodze czestoskurcz ktory sam uspokoilme w jakies 2 minuty znowu nieprzyjemne uczucie po pol roku znowu mialme czestoskurcz ktory sam uspokoilem i to byl ostatni i on powstal zaraz po tym jak bardoz dlugo bieglem. mialem robione przeruzne badania EKG podczas czestoskuczu pod0obno cos zarejestrowalo ale nieiwme co to jest ale takto jest prawidlowe Echo serca jest prawidlowe wedlug mojego psychologa i lekarza ja sobie wywolame to psychika niewime czy to prawda wiec sie tutaj was pytam i teraz woczraj przez przypadek natknolme sie na tkaiego kolesia ktory chccialem mnie bic ale ja niechcialem zaraz mialme skok adrenaliny i niesamowity pols mi wskoczyl ale nie czulme tego kolotania co czuje podczas czestoskucrczu dlaczego ale serce bilo mi ok 200-250 czy taki puls jest niebezpieczny nie stoczylem znim walki a jak bym stoczyl czy moglo by mi sie cos stac jak leczyc to i ztym wlaczyc z moja psycha ??