Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Choroba serca u bliskich nam osób

Gość zatroskana

Rekomendowane odpowiedzi

Gość zatroskana
witam! jestem strasznie zmartwiona slabym sercem mojej mamy :( nie miala jeszcze zawalu jednak miala juz dwa stany przedzawalowe gdzie ledwo wszystko sie zakonczylo dobrze :( przejmuje sie bardzo tym faktem, nie moge spac po nocach, ciagle o tym mysle, czesto placze bo rozne rzeczy przychodza mi do glowy.. :( jestem naprawde bardzo zmartwiona poniewaz kocham ja bardzo bardzo mocno i chyba swiat by mi sie zawalil gdyby jej sie cos stalo :( nie wiem jak sobie poradzic z tymi negatywnymi myslami :/ chcialabym bardzo pomoc mojej mamie ale nie wiem jak? czy ktos ma dla mnie moze jakies rady lub przestrogi?? pozdrawiam
Najważniejsze jest to że twoja mamusia ma koło siebie kochające ją osoby. Wspieraj ją, ale pamiętaj że są osoby które nawet nie wiedzą o tym że są chore i nie dbają o swoje zdrowie. A twoja mamusia bedzie mogła zadbać o siebie to znaczy odpowiednia terapia, dieta. Też mam mamusię bardzo chorą,będzie operowana w Zabrzu. Kocham ją ponad wszystko, gdybym wiedziała prędzej że taki jest jej stan może by się wszystko inaczej potoczyło.Bądź dobrej myśli.