Gość P3ter Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam, Już około 8 Lat temu (Mam 28 lat) zauważyłem dotykając że za uchem, tam gdzie jest wyrostek sutkowy po lewej stronie jeden jest delikatnie większy, dokładnie na końcu wyrostka, nie boli mnie przy uciskaniu, jest raczej twarde. Czasem mam wrażenie że delikatnie się zmniejsza i zwiększa ale może to mylne uczucie. Czy ktoś wie czy to co coś poważnego może być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Petrus Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Czy ktoś coś może mi napisać czy tak po prostu jest że wyrostki te są znacznie inne po obu stronach? Mam to już z 10 lat, więc gdyby to był jakiś nowotwór chyba by coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tajfunaga Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Już sporo lat minęło ale może ktoś wpadł na pomysł co to ? U mnie identycznie jak wyżej tyle ze od 3 lat 😣 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi