Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Sporadyczny ból serca w czasie ruchu i schylania

Gość bole serca

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bole serca

Witam, Zakładałam tutaj już temat nie raz, ale nie mogę znaleźć swoich tematów. :-) Jeżeli będzie taka możliwość to usunie się ten temat jak uzyskam informacje :-) Od 2,3 dni jak mi się odbija, to odczuwam pieczenie, ale najbardziej to tak od gardła. Ale dziś mnie boli tak jak by w sercu, ale to nie jest tak ostre kłucie, tylko taki ból co jakiś w czas w ciągu dnia. Ale dziś jeszcze doszedł taki ból w dołku i na tej linii, jak się ruszam i nachylam. Bolała mnie też jeszcze tak lewa ręka, ale jak na razie to tylko raz z godzinkę temu. Nie wiem co to jest :-( Echo serca wyszło bardzo dobrze, a jeśli chodzi o holtera to pisało arytmia z 45 przedwczesnymi skurczami nadkomorowymi. Nie mam pojęcia co to znaczy, ani czy coś mi jest. Martwię się tymi bólami, tym co się dzieje dzisiaj. Bicie serca mam chwilowo też przyśpieszone, czasami czuję że tak bije, a czasami nie, ale sprawdzę poprzez np. przyłożenie palca do szyi. Piszę tak tutaj, bo zawsze coś podpowiecie doradzicie, nawet jak coś złego, że faktycznie coś nie tak to zawsze wiadomo więcej, albo podtrzymujecie na duchu :-) Martwię się bardzo, chociaż staram się nie denerwować. Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Gość bole serca

Mam nadzieje że można tutaj zakładać kilka tematów, przez tego samego autora, czyli że np. ja mogę zakładać kilka tematów. Jeżeli nie, albo zrobiłam coś niezgodnego z regulaminem, chociaż myślę że nie to proszę napisać, wtedy poprawię błędy, i będę wiedziała na przyszłość :-)