Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość karol

Rekomendowane odpowiedzi

@BENIA11 Przestać jeść wielkie ilości węglowodanów, które zapewne wcinasz. Wysoki poziom trójglicerydów to zazwyczaj efekt zbyt dużej ilości węgli w diecie. Ogranicz węglowodany powiedzmy na 1 miesiąc do ok. 1 g na kilogram należnej masy ciała i po tym czasie zrób ponowne badanie.

Ludzie statyny zabijają, dosłownie. Od nich dostaje się udaru, zawału. Obniżają trójgloicerydy a jak nie pijesz np. Lipanthylu to natychmiast rosną. To jest przekręt medyczny z tymi statynami. Ja straciła prawie wszystkie zęby kruszyły się i rozpadały a były zdrowe, miałam zapalenia nerek. Ludzie nie pijcie statyn, to oszustwo.

W dniu 22.05.2016 o 20:20, Gość Alison napisał:

Ludzie statyny zabijają, dosłownie. Od nich dostaje się udaru, zawału. Obniżają trójgloicerydy a jak nie pijesz np. Lipanthylu to natychmiast rosną. To jest przekręt medyczny z tymi statynami. Ja straciła prawie wszystkie zęby kruszyły się i rozpadały a były zdrowe, miałam zapalenia nerek. Ludzie nie pijcie statyn, to oszustwo.

Lipanthyl jest statynem ? pisze w ulotce że jest z grupy fibraty

Gość Gość w
W dniu 10.07.2018 o 23:51, Gość Tomek napisał:

Lipanthyl jest statynem ? pisze w ulotce że jest z grupy fibraty

Tak to jest fibrat,biorę od 15 lat i nic mi nie jest

Fakt podstawie to wyniki idą do gory ale jestem "bubel genetyczny" i tak już bedzie