Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności, tychykardia i zasłabnięcia podczas kuracji Betalog zok 50

skutr

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, a dokładnie potrzebuje porady specjalisty. zaczeło sie 4 miesiące temu - objawowo zawał serca dwa razy w ciągu tyg. (z tego co czytam mialem wszystkie objawy) po badaniu krwi morfologi EKG i Echo, wszystko ok? ... poza tym że jest znaczna tachykardia serca. mam 27 lat waga 74kg./180cm wzorst. ciśnienie krwi średnio 90/140. jak w temacie mam kilka razy dziennie napady duszności jakby w powietrzu nie było tlenu, do tego kołatanie serca czasami jakby sie zatrzymywało, i bezsilność (nawet omdlenia)...mam wrażenie czasami jakby serce podchodziło mi ku górze a krew przestała krążyć do konczyn, od dwóch dni dodatkowo ból w barku? Depresji ani nerwicy nie mam, jestem człowiekiem opanowanym spokojnym. nie palę nie pije kawy, alkohole tez odstawiłem całkowicie ....więc o co chodzi? ide do lekarza to sie patrzy na mnie jak na idiote, a tak naprawde nie moge nic normalnie zrobić? chodzić? wyjść do ludzi? pracować? ...chociaż nie myślę nad tym samoczynnie mam te napady? HELP! czy to może astma? wątroba? może układ pokarmowy jest przyczyną? co robić? zmienic lekarza?.. może obecnemu lekarzowi podsunąć jakąś myśl? np. jakieś konkretne badanie.. zresztą zanim się doczekam wizyty to sie chyba szybciej przekręce, w ciągu 4 no prawie 5 miesiecy miałem aż dwie wizyty, na kolejna musze czekać kolejny miesiąc!! betalog zażywam dopiero nie cały czwarty tydzień? a praktycznie różnicy przed czy po tej kuracji nie ma!?? proszę o odp.