Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w głowie i lęk przed śmiercią a nerwica

Gość pwloooooooooo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pwloooooooooo

Witam Was:) Mam 25/ lat, jestem wysportowanym mężczyzną, a jednak chory, od niedawna leczę nadciśnienie skurczowe Pritor 80mg 1x, Arytmię serca Concor Cor 1.25mg 1x, Cholesterol Atoris 1x. Od niedawna miewam ucisk w głowie połączony z lękiem strachem przed śmiercią. Napada na mnie zazwyczaj wieczorem, czuję się wówczas samotny, wypalony. Od czasu jak zaczałem brać Concor Cor na Arytmię Serca nie miewałem ataku ucisku w głowie i lęku. Jednak pojawił się on znowu... Nie wiem co mi jest??? Jestem zbyt młody na to wszytsko. Boje się postawić w życiu następny krok. Co mam zrobić z takimi objawami??? Co mnie czeka??? Co to jest??? Proszę Was o pomoc, nie chcę więcej wyniszczenia w moim życiu. Dziękuje....

Witaj. Mysle, ze czas na jhakąs terapie. Ja po moich doświadczeniach zyciowych wiem , ze LĘKI ZAPRASZAJA NAS NA LEKCJĘ ODWAGI. Lęk mozna oswoić dzięki zdobyciu odpowiedniej wiedzy naten temat Życia, który nas niepokoi oraz stawić mu czoło, gdy czujemy sie juz do tego emocjonalnie i intelektualnie gotowi.Mozesz poczytac sobie posty na watku *Z nerwicy sie wychodzi - od poczatku, gdyz tam zamiesciłam najwiecej postów osób, które poradziły sobie ze swoim lękiem i z innymi objawami Oizdrawiam.