Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Strach przed współżyciem i zawroty głowy po stosunku seksualnym przy nerwicy lękowej

Gość Ona8733

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak wyżej, boje się wspolżyc, po kazdym stosunku jest mi słabo, mam zawroty głowy. Mam nerwice lękową, i biorę lorafen. Nie wiem czy sama sobie wymyslam tak złe samopoczucie, czy faktycznie moze byc cos nie tak. Moze miec na to wplyw lorafen i melisa ktora pijam? Biore leki od 2 miesiecy. Czy mam sie czego bac ?

Raczej boje się, że serce mi zaraz stanie, że umrę. To sa leki tego typu. Działa to tez na mnie podczas stosunku, kiedy nie mogę się skupic na tym ze jest przyjemnie, tylko ciagle mysle o tym, czy miarowom bije mi serce, czy oby nie jest mi za duszno. Kiedy juz jest po wszystkim, poprostu wszystko wokol wiruje, robi mi sie niedobrze, serce mi wali jak glupie, lece do lazienki, oblac sie zimna woda, bo taka panika wtedy siedzi we mnie. Nie wiem co robic. Wiem, ze moge przestac wspolzyc, bo moj chlopak napewno by to zrozumial, ale czemu mam sobie odbierac te przyjemnosc skoro we wszystikich badaniach wychodzi mi ze jestem zdrowa, ze serce mam zdrowe. Dzisiaj kochałam sie z chłopakiem, i do tej pory mnie trzyma, ból serca i strach, ze cos mi sie stanie. Nie wiem jak bedzie wygladac moja zabawa sylwestrowa.. :( Co ja mam robic? :(

Do was, Zwyczajnie dziewczyny teges oweges podnosi ciśnienie stąd szybsze bicie serca , po może być niedobrze, może świat wirować I nie potrzebnie się stresujecie i chyba na pewno Skąd to wiem ,bo byłam jeszcze niedawno młoda i tez to doświadczałam, ale nie przywiązywałam do tego takiej wagi jak wy to robicie Myślcie o tym co fajne ani nie o tym jak wam serce wali 3 majcie się, a niepotrzebnym ,myślom mówić A sio A sio myśli Pozdrawiam