Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Dobry ośrodek do wykonania kardiowersji na Śląsku

Maria06

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo proszę o pomoc. Mąż ma migotanie przedsionków.Przez 8 dni leżał w szpitalu powiatowym , nie powrócił prawidłowy rytm serca. Ma mieć robioną kardiowersję elektryczną 21.stycznia w szpitalu gdzie na oddziale nie ma nawet kardiologa.Chcę poszukać pomocy na innym oddziale , klinice . Jak to zrobić .Mieszkamy na śląsku. Ma skierowanie do poradni i szpitala.Może być wizyta prywatna. Proszę o radę.

Witam ja 2 lata temu miałem rowniez kardiowersje i powiem szczeże ze jest to w sumie rutynowy zabieg nie ma sie czego bac jedyne co moge dodać ze tu absolutnie sie liczy czas bo kiedy migotanie utrzymuje sie zbyt długo to i kardiowesja może nie przynieść efektu a wiadomo ze może zostać jako utrwalone migotanie ja mam 27 lat od 4 lat choruje na napadowe migotania i powiem ci że czas to największy wróg czym szybciej zrobią męzowi kardiowersjie tym większe szanse na pełny powrót do zdrowia życzę wszystkiego dobrego!!!!

No ja miałem szczęscie bo miałem robioną kardiowersje przez bardzo dobrego elektrofizjologa ale powiem pani szczerze ze również miałbym obawy jezeli miał by mi to robić jakiś niedoświadczony lekarz!! Wiadomo że ma pani prawo leczenia sie w całej polsce a sytuacja w jakiej znajduje sie pani mąż wymaga szybkich działań i radziłbym skorzystać z pomocy bardziej doświadczonego ośrodka!!!