Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Alkohol przy zażywaniu Bisopremecku i Lariste

Gość jam

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nie mam pojęcia gdzie tego szukać do lekarza szybkiego dostępu nie mam a mam pytanie biore bisopromeck 5 rano(1/2 tabbletki) i lariste 25 koło 16. Ciśnienie trzyma dobrze. teraz pytanie czy jak walne browarka to coś się może zadziać czy raczej nie próbować. kumple się burzą że nie wypije browara z nimi

Alkohol ? ... co to jest i ile ? browarek ? jak w Kiepskich ... na umór (?) każdy pije na tyle, na ile rozum mu pozwala (nie lekarz, nie zdrowie, kumple - o,tak!) każdy ŻYJE tak długo, jak ZASŁUŻYŁ ... ... ... każdy ma łeb do picia i głowę do myślenia ... (albo i nie) każdy panem swojego losu, a inni mogą doradzić/pomóc lepiej lub gorzej alkohol ma pewne działania wspomagające leczenie (np. rozszerza naczynia), ale tylko niektóre, w większości zaś (szczególnie w ilości rzędu większego niż 20-30 ml na dobę) ROZSTRAJA organizm, a chory tym bardziej (!!!) ________________________ alkohol można traktować jak lekarstwo, ale trzeba umieć/wiedzieć/mieć świadomość, alkohol może nie zabijać, ale lepiej się do niego o to pomodlić, niż go chlać