Gość nawwa Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 chodzi mi o cene usg serca i ekg. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
domi83 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 hej ja za wizyte płaciłam 50 zł a wtym było ekg. a ile kosztuje echo to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ola Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Sądzę, że pow. 100 zł z echo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość realistka Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Za wizytę zapłaciłam 60zł, za echo 50 - w cenie zatem 110 zł dowiedziałam się ze jestem 100% zdrowa - nawet po wyjściu chwilowo lepiej się poczułam :)) Musiałam wydać 105zł za wizytę plus 80 za echo żeby usłyszeć prawdę... Myślę teraz sobie że nie ma co oszczędzać a wyższy koszt za wizytę świadczy być może o wyższej jakości sprzęcie który pozwoli na lepszą diagnostykę. Dzisiaj jestem już po operacji :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi