Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Natychmiastowe uregulowanie ciśnienia po zażyciu Concoru Cor

Gość kamillllllllllllllll

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) dotad zazywalem 1x dziennie pritor 80mg i wieczorem 1x atoris 20mg cisnienie rzadko bylo regularne i tylko czasami schodzilo do 120... ostatnio puls mialem czasami wysoki 130...wiec lekarka zapisala mi concor cor.... cisnienie juz po 1 tabletce pierwszego dnia przez cały dzien az po wieczor bylo na poziomie 120-128.. co oznacza to dla mnie???? dodam ze o 2 lat mialem praktycznie siedzacy tryb zycia zero sportu i wysilku... taki wysoki puls 130 pojawia sie przy lekkim wysilku fizycznym...czy jak powoli zaczne wracac do sportu puls sie sam ureguluje??? dodam ze jestem mlodym mezczyną 24 lata..85kg...185cm... dodam dziwne spostrzezenie ze kiedy jadlem dosc sporo cytrusow nastepnego dnia mialem niskie i w miare rowne cisnienie gdy jadlem bez cytrusow cisnienie bylo wyzsze o 10

Fakt jednak czy powrot do aktywnosci fizycznej wraz z kuracja concor*em zalozmy przez pol roku moze dac efekt w uspokojeniu serca i odstawienia leku???? nie chce sie truc...wiadomo na czym producenci lekow zarabiaja lek leczy objawy jednej choroby a powoduje powstanie innej utajonej tak by biznes sie nakrecal...

Czy zbieg okolicznosci moze byc az tak czesto??? ponad miesiac obserwacji...moze moj organizm tak reaguje na duza dawke witaminy c... tak naprawde cala medycyna jeszcze nie wyszla z sredniowiecza bo wiemy dzis baaaaaaaaaaaaardzo malo na temat funkcjonowania ludzkiego organizmu a leczenie wiecej wspolnego ma z trafem niz celowaniem w konkretna przyczyne..a nawet leczeniem objawow bo nikt nie zna przyczyn...