Gość Piotr51 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Jestem żywotnie ( jako chelatowany, a nie chelatujacy) zainteresowany wszelkimi uwagami na ten temat. Wszedłem w to ( dopiero jeden zabieg) i chcę jak najwięcej wiedzieć. Interesują mninie przede wszystkim opinie pacjentów, którzy to przeszli lub też są w trakcie. Pozdrawiam Piotr51 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jureklubl Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 jureklubl do Zbyszka51 jak ma Pan ochotę pogadac proszę skontaktować się ze mną na skype nin jurek_lublin. Opowiem coś niecoś na temat kardiooszustwa,Mam na to dowodu i pisma naukowe.Pozdrawiam przechelatowany Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Michu Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 http://www.kardioserwis.pl/page.php/1/0/show/110/Terapia_chelatowa_chelatacja_EDTA.html jak masz za dużo kasy to daj jakiejś fundacji, a nie oszustom siema Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi