Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak żyć i funkcjonować normalnie z nerwicą lękową

Rekomendowane odpowiedzi

Hexe fajnie że Ci lepiej i masz chyba lepszy nastroj niż ostatnio :) cieszy mnie to . Biegaj dalej ... A gdzie reszta naszych dziewuszek?? Claudia znikła , Egzalatacja też malutko pisze a o Juście nie wspomne :) U mnie spokojnie, mimo że wczorajsze popołudnie wywołało ból głowy i brzucha ale spałam dość dobrze można powiedzieć. Dziś właśnie zaczynam dzień pracy :) oby było dobrze dziewczyny!!! miłego dnia życzę!

Ja malutko piszę bo jakoś nastrój do pisania mi opadł, czuję się ok... czasami tylko budzę się w nocy, zwłaszcza z niedzieli na poniedziałek czyli praca.... dzisiaj nawet zjadłam pączka :) bardzo długo nie mogłam nawet na pączki patrzeć bo rok temu po zjedzeniu własnie pączka miałam silny atak tachykardii, tak się zbiegło jedno z drugim i skojarzenie pozostało... nie biorę żadnych leków, poza spiruliną, jesli nie zapomnę :) magnezu nie, potasu nie, persenu i hydroksyziny nie, betablokera nie, jestem teraz na prostej, mam nadzieję, że zakręt jest bardzo daleko :) przeziębienie po mnie *łazi*, ale też przyjmuję to spokojniej niż kiedyś, nawet choroby córki lżej znoszę a dzięki temu ona też mniej nerwowo odbiera swoje katary, chryki itd., póki co uspokoiłam się, spotkania z terapeutą bardzo mi pomagają i czekam co tydzień na to spotkanie, mogę się wygadać, zająć swoim *ja*, które mi płata figle, czuję, że jestem teraz już na innym etapie przyjmowania tego co się dzieje wokół i we mnie, są dni kiedy jest ciut gorzej, ale staram się przez to przechodzić i wtedy udaje mi się nawet nie mierzyć tętna, a to już postęp duży :)

Egzaltacjo super :) miło sie czyta takie posty , oby było ich więcej. Ja dotarłam do domu , dziś jest w miarę (nie chce zapeszać) , było mi źle wczoraj bo ktoś złośliwie podpalił nam działkę z moimi drzewkami, wszystkie spłonęły... i to przeżywam bo tyle sie nasadziliśmy... ale muszę to znieść i zasadzić nowe. Gdzie sie podziewa Claudia? jeszcze na tym wyjeździe? Egzalatacjo ale bedziesz na forum dalej ? mam nadzieje że nie znikniesz jak Justa co si.e ukrywa troszki ! Hexe biegasz nadal? :) miłego wieczorku

Hej dziewuszki! dziś siedzę w domu, niech wreszcie przyjdzie ta wiosna bo wtedy czuję że odżyję :) coś mało Was tu widać, czym jesteście zajęte że nic nie piszecie?? zaglądam a tu cichoszaaaa!!! Hexe staram się ale jakoś mam kiepskie samopoczucie, chyba za dużo myślę, niepotrzebnie analizuję wszystko i wszystkich i za dużo zjadłam na obiad i jest mi niedobrze :( wrrr . Wiecie co jak sie dobrze czuję to sie zastanawiam dlaczego? i kiedy sie poczuję źle.. wywołuję sobie to gówno sama... ależ to durne no nie?? też tak macie?? może jakaś świeżynka do nas dołaczy??? miłego wieczorku kobietki .

Hej dziewuszki i Darku :) darku ja mam podobnie.. juz tu pisałam o tym stronke wczesniej a co do głowy to mnie częściej boli jak nie boli :( wtedy sie wsciekam i biorę proszki i musze sie połozyć na 30min. bo inaczej mnie nie przestanie. Zdarza mi sie że nawet po prochach , boli nadal-- wtedy mam wymioty, i tak to się kręci!! egzaltacja co Ci jest? Hexe a jak ty sie czujesz?? Justa odezwij się, jak Twoje samopoczucie. A Claudia znikła?? spokojnej nocki wszystkim

Ja dziś nawet dobrze, zjadłam i wczoraj też zjadłam chodź sie bardzo bałam ale sie przemogłam :) , staram się myśleć pozytywnie mimo że są chwile w których się boje.. wiecie ale nie mogę zrozumiem dlacZego boję się śmierci ? jak usłyszę o śmierci, czy czyimś pogrzebie odrazu panikuję? jak sobie z tym poradzić? niestety nie mam znajomego księdza żeby mi jakoś to wyjaśnił.. poradzcie coś