666666mu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Kochani po jakim okresie mogę spać na boku operacji bajpasów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ankafa Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Najlepiej po minimum 4 tygodniach, ale wszystko zależy czy i jak dodatkowo chronisz swój mostek (tzn. unikasz ruchów, które mogą go zdestabilizować ). Więcej na temat tego, co należy robić i czego nie wolno na stronie www.jaimojeserce.eu Cytuj Odnośnik do komentarza
jarek1983 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja na boku spalem jeszcze w szpitalu wiadomo szybko wracalem na plecy ale zawsze to troche pomagało. A tak serio na spokojnie moglem sie położyć dopiero po jakiś prawie 2 miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ja aga Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mój tata jest 2 tygodnie po operacji bajpasów lekarz powiedział że mostek będzie się goił 2 miesiące więc radzi spać na plecach przez te 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza
Piet Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Nie mogłem spać na wznak bez proszków, a różne spotkałem zalecenia. Ja wybrałem takie: jak możesz się odwrócić na bok i z powrotem i nie boli w pozycji na boku to już wolno. Pierwsze kilka poranków po nocy na boku, po około 4-5 tygodniach, było koszmarem, zmiana pozycji powodowała paskudny ból w mostku. Szybko jednak minęło i to. Zdrowych snów na boczku życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi