Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Plucie krwią, wymioty, drżenie ciała i kołatanie serca przy gronkowcu

PINK1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam 21 lat i mecze sie z pewnymi sprawami tzn juz wyjasniam pluje krwia od czasu do czasu przy tym chce mi sie wymiotować,mam drzenie całego ciała od tego,jest mi raz zimno raz cieplo,kołatanie serca, ból i czasem pieczenie,przebudzenia sie w nocy i brakuje mi powietrza,jak by mi serce sie zatrzymywało,wzdecia,bol głowy,dretwienie reki prawej zbieranie sie duzo sliny w gardle ,uczucie jak bym miała tez cos w przełyku przełykam i jak bym miała resztki jedzenia chodz tego nie czuje tylko krew,robiłam tarczyce i badałam serce wyszło ,że mam arytmie i wypadalnosc płatka,robiłam równiez rok temu w hiszpani czy mam wrzody wyszło ze nie mam ,ale 5 miesiecy temu robiłam badania przed operacja na piersi silikonowe i wyszło mi ze mam gronkowca aa+ jakos tak .CFzuje jak by mój organizm miał w sobie duzo krwi nie potrafie tego wytłumaczyc jak ide do lekarza i to mówie to sie smieje ze mnie ,naprawde nie razdze sobie z tym ,dodam ze wieczorami mam słaba temperature 35,3 35,4 dodam ze zasypiam pozno bo nie daje rady wczesniej awstaje nie wczesniej niz 10 nie moge wstac normalnie jak normalny człowiek nawet jak ustawie sobie budzik po prostu czuje zmeczenie!tarczyce tez robiłam i wyszło ze jest ok,nie wiem co mam robic zyc mi sie od tego nie chce pomózcie zanim sobie cos zrobie!dodam gg prosze o rady 31471027.Czy to może byc miazdzyca ?lub jakas grzbica wewnetrzna?sama juz nie wiem;-(

To zmień lekarza albo idz prywatnie do laryngologa ...nie rozumiem jak lekarz może lekcewarzyć taki objaw ,wierzyć mi sie nie chce ......przy zapaleniu gardła nawet nie pluje sie krwią .A gronkowca ma większośc ludzi i on również nie wywołuje takich objawów .Ja na twoim miejscu poszłabym gzieś na ostry dyżur i powiedziała że pluje krwią ...oczywiście od dzisiaj bo nikt cię nie zbada jak powiesz że od 2 lat .....albo na izbę do szpitala jeśli jest tam laryngologia .Lekarz dyżurny zajrzy w gardło i moze zleci jakiś rtg albo coś w podobie .Takei objawy żwiadcza o poważnej chorobie i nie chce cię straszyć ale idz do lekarz jeszcze dzisiaj . A i jeszcze jedno ?Zrobiłaś sobie te cycki ?Bo jesli tak to może to jakieś powikłanie po operacji ?Na bank .

Po co masz płacic za cos co ci sie należy ?Wystarczy iśc do mądrego lekarza który pomysli i zleci badania .Tu nie wystarczy zrobić morfologii i ob ...............A zdjęcia rtg płuc nikt ci prywatnie nie zrobi bo musisz mieć skierowanie ponieważ jest to badanie szkodliwe dla zdrowia i pacjent sam nie mozę o tym decydowac .