Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

AAAAAA, tak moje myślenie w stosunku do Twojej osoby zmieniło się gdyż jak czytałam Ciebie na na początku to wydawało mi się ,że chcesz zareklamować jakąś prywatną przychodnie czy klinikę . Pisałeś ,że Ty leczysz ludzi z całego świata i im pomogłeś i takie wpisy uważałam za reklamę a tu nic , pomyliłam się . Teraz jestem zdziwiona ,ze prosisz o meile od Nas a Ty odpiszesz no nie, to jest odwrócenie kolejności i dlatego w/g mnie mało wiarygodne jest to całe Twoje pisanie.

Robinson, za dużo nie chce pisać o Kielce bo nie lubię plotkować. Co niektórzy uważają ,że to Ty bo pasuje wiek i * bajeranctwo * . Kielce nie ma chlubnej karty tu na forum bo najpierw * wciągał * w dyskusje lub w środek dyskusji wchodził i mieszał , brużdził i potem obrażał . Był blokowany ale i tak znajdował drogę aby wejść na forum z innym nickiem i obrażać a Admin był bezradny . Ten pan jeszcze ciągle krąży po forum , niedawno go * widziałam * jako Kielce. , pyta , szuka kontaktu ale odzewu nie ma .Robinson proszę nie rozwijajmy tematu Kielce bo może znowu być tu nieprzyjemnie .