Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Kuzwa za przeproszeniem byłem w szpitalu laryngolog proponował błednika a te ci,,y za przeproszeniem olali to neurolodzy było by wiadomo ale jak jeden poważa drugiego nie sa zgodni jeden chciał rozszerzyć badania drugi nie i oni nowe sale chcą dupe bym im dał odpierdalaja masówke zrobia zestaw i w pzd,,,,,,,,,,,tak traktuja ludzi mam nadzieje ze ta klinika do której pojde bedzie warta gwiazdki bo nasz to dupa nic wiecej przepraszam ze sie tak wyrazam kuzwa karetka pojechala bez pacjenta

Karetka bez pacjenta to prawda przypadek prawdziwy w mojej osobie a co do badań no to neurologia w maju tam maja mi wykluczyć te sprawy byłem zakwalifikowałem sie czekam no jak doczekam to super jak bym był wojskowym to był juz dziś ale niestety nie jestem wiec czekam a jak nie to makijaż kolega mi poprawi

Mnie wkur obojetność lekarzy i ich za wyrozumiała wiedza myślą ze wiedzą a nic nie wiedza jak nie wiedzą to zganiają na nerwice tak jest na neurologii u nas jeden mówi ze potrzebne za chwile drugi mówi ze nie potrzebne i taka jest ich współpraca

Robinson , nie nakrecaj się na lekarzy ,ze to robisz to jest pierwsza oznaka ,że masz nerwicę i to silną !!!! Przecież Ty miałeś strasznie dużo badan porobionych na panstwowo i prywatnie i co? Piszesz o neurologach ,ze tylko mloteczkiem i ze stwierdzaja ,że nie ma niedowladów i jest czucie , chłopie powinienes się cieszyć a nie narzekać , to jest super wiadomość . Bujanie i zawroty to moga byc a i pewnie sa od nerwow , ktore sie spinają i kurcza i zaburzaja przeplyw krwi. Jak układ nerwowy nie wyregulujesz to Ci żaden lekarz ani najlepszy szpital nie pomoże , zobaczysz ,że tak będzie .

Gość Aneta 1981

Ale to nie tylko u was,wszędzie jest tak samo. Ja badania robiłam prawie wszystkie prywatnie,Ty też kasy wydaleś . Oni pakiety jakieś śmieszne wprowadzają dla kogo,dla siebie! Zdarzają się lekarze z powołaniem,ciężko trafić !! Jeszcze trochę,wszystko będzie dobrze,! Szukaj psychologa dobrego,wiem że u was nie ma ,ale za miastem na pewno coś znajdziesz,pomoże!

Mary ja mam problemy z poruszaniem sie jak pisałem ledzwiowe to neurolog skierował mnie do kliniki ale inny bo stwierdził ze konkretnych badań nie zrobili wiecej badań zrobiłem prywatnie bo ten ze szpitala podpisanego nie miał z nfz w szpitalu zrobili morfologie rtg odcinka szyjnego echo laryngolog usg jamy brzusznej rtg płuc przepływy szyjne co juz zrobilem prywatnie no i rezonans co miałem robić prywatnie

No Sufur cały czas walcze pracuje ,zartuje ,smieje jak bys mnie widzial to ten człowiek ma problemy takie bys zadał pytanie ja wpracy staram sie być wesoły i mi to wychodzi dziś to dzien do nocy co było tak cyrka 6 miesiecy a w pracy musze byc szybki i mysleć ciesze sie ze zyje moge pogadać tylko w kiepskim stanie musiałem wrócić do pracy zrezygnowałem z swiadczenia reh