Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

I lekarz miał racje, stres zwiększa napięcie mięśni co nasila objawy z uszkodzonych tkanek, a przy takiej lordozie powinnaś mieć kiedyś nudności, zawroty, bóle głowy itd, zmniejszasz obciążenia, mniej uszkodzeń, żyjesz bez objawów, jednak najłatwiej jest wpaść w siła z napisem nerwica i jej przypisać wszystko co złe w życiu i już nie trzeba szukać, no może trochę tabletek i będzie dobrze

AAAA- wiesz dokładnie że w głowie można ułożyć sobie prawie wszystko ;mamy bardzo dobrą podświadomość -kwestią bodźca zewnętrznego jest kiedy dana szufladka się otworzy i da nam objawy.Znam ludzi którzy latami chodzili po lekarzach szukając przyczyn swoich dolegliwości - i co - psychika ;piszesz o lekach - nie -trzeba leczyć nasz umysł a nie przymulać lekami pozdrawiam

Aja wyprowadziłem pacjentów usuwając im uszkodzenie, które dawało objawy, przez co nie było przyczyny i objawów, a nerwica albo została pobocznym wątkiem albo po prostu chory już wiedział, że te objawy nie z nerwicy i niem się czym martwić, jak proste tak i trudne, natomiast bardzo łatwo postawić diagnozę nerwica i po kolei wypełniać ją objawami, i jak lęki i tp, są nerwicowe, tak objawy bólowe są konkretnym uszkodzeniem naszego ciała

Aneta - tu nie chodzi o moc ; mnie pomogła terapia i nastawienie do życia. Jedno co mnie przybijało to nie moc jak jeździłem na onkologie do syna ;koszmar patrzeć na młodych którzy powoli odchodzą ; z wiarą ;pokorą .Rok temu odszedł mój syn ;chorował siedem miesięcy miał 24 lata. ; dzisiaj minął rok od pogrzebu , nic nie może być gorszego dla rodzica niż stanie za trumną własnego dziecka.

Gość Aneta 1981

Nie będę pisać bzdur,bo lepiej przemilczeć . Czekam na Robinsona co u niego ,jak dzień minął,może jak go przebadają w maju to uspokoi się i zmieni nastawienie ,chociaż on już tyle badań miał zrobionych. Najtrudniejsze jest to że trudno uwierzyć,że nerwica może dawać takie objawy,podszywając pod inne choroby.A My szukamy...

Czytam , czytam i dalej nie rozumiem AAAAAA i Jego obecności tu na forum , komu pomógł ? Aneta, można nie mieć lordozy ani nic innego bo głowa przebadana na wszystkie strony z rezonansem włącznie , opisana przez specjalistów dobrych a ludzie Ci maja zawroty ,bole głowy , bóle kręgosłupa , palenia pleców i sie męczą to jeżeli AAAAAA zna sposoby leczenia to niech poda a jak nie to chociaż ośrodek gdzie to leczą . Na razie czytam z Jego strony same slogany.