Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie prawda okrutna polega na tym ,ze oni mają choroby do wykrycia tj guzy , jakies zapalenia itp. Jak się nie piszesz na to to oni rozłożą ręce. i dlatego nasz mózg do najlepszy lekarz, trochę go wspomoc jakimś tam cavintonem nootropilem, i modlić się żeby się to ożywiło z powrotem. No chyba ,ze jest jakas choroba konkretna to co innego

Szpital ma wykluczyć sprawy neurologiczne myślę jakiś rezonans kręgów,płyn z rdzenia wykluczy choroby bo tego mi w szpitalu nie zrobili moze błednika sprawdzą no maja wykluczyć to czego nie miałem żeby wykluczyć miastnie stwardnienie i inne sprawy problem z miesniami mam

Nie szukaj sm tam gdzie go niema, zrób w końcu rezonas ale nie głowy i ty LUN też, będziesz wiedział na czym stoisz, choć znam neurologów , którzy mieli napisane, a nie potrafili zinterpretować i tak też może się zdarzyć, indolencja jest przerażająca, ta że jeżeli cokolwiek napiszą że jest to trzeba drążyć, wiem jak jest ciężko nie mając wiedzy, gdy pozostaje wiara w czyjeś umiejętności, jak już coś się potwierdzi to przynajmniej przestaniecie eksperymentów z dietami cud czy anty depresantami

Gość aneta1981

Robinson żeś sie rozpisał,ale to dobrze.Z tym jedzeniem to jakbym słyszała swojego męża,treściwie,goloneczka,w końcu kucharz.Powiedzial że je jak może,jak przyjdzie czas to i dieta będzie!Ja mam zniesiona lordoze szyji i od tego sie zaczelo,bolała mnie Glowa po jednej stronie i badania wykazały wlasnie to

Gość aneta1981

Co ty ,tak się rozregulowaly przez te wolne chodzą o 23,24 .Mój stary mówi,ze prawdziwy gospodarz konia pod dachem nosi,brzucha nie ma takiego wielkiego może być bo chudzielców nie lubię 186cm i 90kgu nas dzieci uda osiem dni do szkoły a potem ferie

AAAAAA , a jak rezonans szyjny nic nie wykaże to co ? Czytam to forum dosyć dokładnie i wiele osób boryka się z zawrotami , bólami mięśni , drętwieniami , zburzeniami wzroku i mają porobione wszystkie możliwe badania z rezonansem włącznie po kilka razy i zdiagnozowani tez po kilka razy z profesorami na czele i nic im nie wykryto a jak już to nieistotne sprawy ,które nie maja wpływu na to co sie dzieje u danej osoby i co wtedy ma taki osoba robić? AAAAAA , nie nakręcaj proszę ludzi na brak kompetencji lekarzy bo i tacy są ale ogół wie co robi i jak leczyć i jakie badania przeprowadzić . Ja poza migotaniem przedsionków nie mam innych dolegliwości czyli zawroty głowy , omdlenia , drętwienia , zaburzenia wzroku i tak dalej , aha i dobrą wydolność serca . Nie szukam ale jak ktoś chce to niech to robi i się diagnozuje , każdy jest kowalem swojego losu czyli w tym i zdrowia.

Tak i zdrowia, standart jest taki bóle głowy= rezonans głowy i rtg szyi, jeżeli nic nie ma w głowie a rtg jest to nikt nie zwraca na to uwagi, natomiast każde odchylenie od normy daje jakieś objawy, dlatego jedni mają tylko bóle głowy a inni cały wachlarz objawów z którymi nie wiadomo co zrobić więc najprościej wysłać do psychiatry ewentualnie jeszcze do psychologa, bo *przecież nic w wynikach nie wyszło*