Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Tak,tak robcio wybiel się teraz ,pokaz jaki ty chorowity,biedny,i słuchasz rad,a reszta na czele z Kamea to beeeeeeeeeeeeee.człowieku dorośnij 40 dychy masz na karku zachowujesz się jak ,,,,,,,,,,,,,,,napisz wprost co ci potrzeba jaki masz problem okresl się kim jesteś ,może uzyskasz tym więcej.co??????//

Robinson -pytałeś mnie (chyba) o terapię.. ona może pomóc w zrozumieniu własnego zachowania ; zachowania pod wpływem innych a także;zachowania innych ludzi;uczy porozumień ;uczy jak pozbyć się niepożądanych zachowań ;reakcji na nie;uczy lepszych ,nowych.Asertywności w komunikowaniu się z innymi ;szuka przyczyn naszych zachowań ;wraca do przeszłości ;dzieciństwa itp.Uczy pracy nad sobą ;stawia cele do zrealizowania ;poznajemy siebie.Dużo jest o tym pisać ;są też różne metody np. 100kroków.Ale potrzeba własnego zaangażowania i pracy.Co do mnie (wspominałeś) to terapię miałem dosyć dawno temu . pozdrawiam

A jednak będziesz wygrany !!!!!!!!!!!,ciesz sieeeeeeeeeeeeeee,koncze ta głupia gadke szkoda mi zdrowia i czasu,a ty dryguj tu dalej,powodzenia wygrałeśsssssssssssssssssssss,papaski,ide do SWOJEGO MEZA,pogadac a nie wirtualnieeeeeeeeeeeee huraaaaaaaaaaaaaa

Anetko, co do miodu MANUKA , to ja napiszę tak . Ja z mężem pijemy co rano miód zrobiony wieczorem , przegotowuje wodę studzę i wkładam łyżkę miodu , mieszam i odstawiam i rano przed śniadaniem pijemy( kubek). Kupuje w sklepie , ktory jest sprowadzony prosto z pasieki ( sprawdzone prze ze mnie , prawde mówi ) a miod taki kupuje na poczatku sezonu miodowego ( czerwiec)mniszkowy lub rzepakowy a potem od wrzesnia gryczany i czasami wielokwiatowy . Jak pytałam Pana ze sklepu o miod manuka czy lepszy od naszego ( zdrowszy) to powiedział tak ; PRZEREKLAMOWANY I NA DODATEK JEST DUZE PRAWDOPOBIEŃSTWO ,ZE OSZUKANY BO U NAS GO NIE MA. I dlatego my pijemy tak jak napisałam , rzepakowy i gryczany maja duzo magnezu a to wiadomo na serce i nerwy tez ale to nie działa tak jak tabletka tu efekty moga byc po dluuuuuuuuugim czasie . My pijemy praktycznie na okrągło z dobrych kilka lat.