Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie jutro cie widze na forum nie panikuj mi PO pierwsze nie ma takiej ustawy aby cie zblokować ja tez sie nie dam bo za stary jestem na takie przepychanki kazdy z nas cos tu ma wszyskich trzeba wysluchać no przyjąć na ucho ja ci to gadam jako psychoterapeuta

Ty słuchaj robinsonie ,uważaj na słowa ,chłopak odszedł z forum bo nie zniosł waszego gderania ,i i mizgowania był tylko wasza zasłona,!!!!!!!!!!pilnuj zony a twoja pannica niech pilnuje meza i dzieci a nie staremu rogi na forum przyprawia ,byscie się wstrydzili wy macie nerwice ???????????gówno prawda,brakuje wam ale czegos innego ,radze zwazac ci na słowa cruzzzoooooooooooooooooo,

Robinson - i na tym to polega ;nakręcasz się nie wiedząc co inna osoba myśli ;a dowiesz się jak o to zapytasz .Po pierwsze nie doczytałem o przedstawieniu się przez Ciebie ( teraz widzę że romsia - po Twoich wyjaśnieniach oznacza rękę)- po drugie nie zamierzam Ci dogryzać ;chciałeś porad -to je dostajesz -a co z nimi zrobisz Twoja sprawa - nie mój staw nie moje ryby. pozdrowionka

Gość Aneta 1981

Ja nikogo się nie czepiam i nie życzę sobie żebyś mnie obrażala! Jak byscie trochę na luzie podchodzili do życia,to może prędzej choroba my odeszła.Co wam z tego ,że sie obrażacie na wzajem na forum,a na ulicy mijacie nie mając pojęcia o tym. Świat jest mały. Rogi to Ty może przyprawiasz mężowi. Wszystko takie święte,cicha woda brzegi rwie Ja twojej rodziny nie czepiam i ty sie mojej nie czepiaj i z dala od moich dzieci ! Pilnuj sobie;

Gruszeczko kochanie....... ,pilnuje się ,pilnuje w przeciwienstwie do ciebie!!!!!!!!!!!!!! a ta wasza wymówka z tym dobrym humorem to o sciane walnac,!!!!!!!!!!!!! na czym to ma polegac,na kłamswie ,smiech na sali,,,,,,,,,, papaski robsio,i gruszeczka ssssssssssssssssssssssssssssssssss dziś ja się z Wami pobawię jak mnie robsio wywołałeś do tablicy.........