Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Jako Pimpek jakoRobi pod tymi pseudonimami nidgdy nikogo nie obraziłem wiec to uszanuj nie martw sie moimi emocjami a za porade dziekuje i zycze ci tego samego tylko tutaj sa zgrzyty nie potrzebne ja nikomu czytac nie nakazuje mozna to olać ale mu Polacy lubimy konflikty wiec sie nie dziw

Robinson zdiagnozowałeś się, to znaczy: zachorowałeś, a potem siadły nerwy, więc pozbędziesz się choroby pierwotnej a wtórna sama cię opuści, powiem ci, że nikt tu nie chce tego zrozumieć, a ja odpowiadam wszystkim, kto pyta, służę wiedzą, którą posiadam a jestem specjalistą, to tak dla tych co nie wierzą w niewiarygodne źródło

Na tym forum wiele razy zaznaczalem na temat nerwicy no ale tego nikt nie czyta tylko o całuskach sam zes teraz sie wtopił prosiłem wiele razy o porade ale nikt sie nie odezwał tylko Anetk Mary AAAA PIotrek i jeszcze 1 osoba i nikt wiecej a konflikt powstał z tymi co porad nie dawali wiec co ja mam sobie myslec ja lubie pogadać czemu nie

Robinson - to samo mogę powiedzieć ja ;gdybyś czytał ;chciał poczytać to byś wszystko (prawie) o mnie wiedział.A wracając do meritum ; pisałem że można słyszeć a nie słuchać ;dużo rzeczy które mówił psycholog przechodziło obok ;dopiero po pewnym czasie spostrzegłem że to było bardzo ważne dla mnie a ja tego nie brałem do siebie.Przechodzenie terapii czy to indywidualnej czy grupowej bez zaangażowania wewnętrznego nic nie daje ;tak samo jak stajesz przed lekarzem ;czy to psychiatra czy pierwszego kontaktu ;nie do każdego masz zaufanie ;nie każdemu wszystko powiesz.Jak wspomniałem wcześniej jestem zwolennikiem terapii a przeciwnikiem leków -są przypadki że trzeba się nimi wspomóc.Same czcze gadanie nie pomoże ..sorry alkoholikom pomogło.

A najgorsze to jest Sufur ze skargi do admina wysyłaja tylko osoby konfliktowe nie te co pisały i pytania zadawały własnie przez usuniecie postów stracilismy chłopca który potrzebował rozmowy z nami porad jesli mu sie coś stanie to tylko moga sie winić osoby które wywołaly ten konflikt

Robinson -musisz spojrzeć na to z innej strony ; otwierając stronę forum kardiolo z najnowszymi wpisami -widać było na całej stronie tylko Wasze pogaduchy ;chcąc cokolwiek innego znaleźć potrzeba było wertować wszystkie prawie strony.Ja jestem zawsze za dialogiem i jak wspomniałem zanim oskarżę kogoś spojrzę na siebie ;czasem jest to ocena subiektywna ale staram się.Dlatego jak w małżeństwie najważniejszy jest kompromis ; trzeba trochę ustąpić i dać ustąpić drugiej stronie, pozdrawiam

Gość Aneta 1981

No wlaśnie Piotrek,młody chłopak 15lat,miał mieć okulistę chyba w tym tygodniu,może się odezwie? Z jedynej strony dziękuje Bogu,że teraz mnie dopadło,a nie w wieku Piotrka.Co się dzieje z tym światem,stres robi swoje. Myślę,że Piotrek szybko zareagował i upora się,ale wsparcie jest potrzebne bez tego ani rusz!