Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Aneta masz rację ;czasem zdarza się popisać nie na temat ,ale przyznałaś sama że przegieliście.Nikt nikogo nie obraża ;czasem odbiór jest nie taki jaki powinien być ; informacje które dostajemy od innych traktowane są jako ataki na naszą osobę ;a nie powinniśmy tak tego odbierać. Są osoby które szukają sensacji ;pojawiają się gdzie tylko coś zaczyna zgrzytać ;ale zamiast opanowywać spory jeszcze podjudzają ;ale cóż takie życie. Bardzo mądre słowa napisałaś na koniec pozdrawiam serdecznie:)

Anetko jak tam u Ciebie ? Robinson pewnie w pracy. Pinda myśli ,że może tu rządzić a tu rządzi Admin. Co do Kielce to On przecież ciągle jest na forum nawet o Ciebie Pinda *pytał * i jak Ci go tak żal to trzeba było z nim popisać jak nie na forum to na priva , podawał swoją komórkę na okrągło. A tak dla ścisłości to Kielce obrażał i dlatego Go zbanowali ale i tak wracał omijając blokadę. Robinson nie obraża. Sufur , skąd Ty to wiesz o Kielce ?

Aneta jeśli mnie pamięć nie myli to kilka razy odpowiedziałam na twoje pytania .Jeśli nie to sorry ale nie koduje komu odpowiadam .I forum jest jedno są tylko różne grupy czy tematy a widać wszystkie odpowiedzi .Wam się wydaje że my specjalnie wchodzimy i czytamy ,uwierz mi ze nie ,jest po prostu strona która publikuje najnowsze odpowiedzi i czasem od dołu do góry widać wasze paputki i całuski ,czego na tym forum nigdy nie było i nie powinno być . i uwierz mi również ze nie jest to moją domeną żeby to czytać ,mam tryliony innych zajęć I tylko tyle ,i nie pojmuję dlaczego nie przeniesiecie się na inny komunikator ??Sufur pisze 100 % prawdy są osoby które pojawiają się tam gdzie coś się zaczyna dziać .Na innych watkach ich nie widać ,nie napiszą żadnej porady ale jak gdzieś się pojawia dym od razu jak Feniks z popiołów .Hipokryzja -ktoś użył ostatnio tego słowa .Mężczyzna zarzuca mi że mam delikatnie mówiąc *niestosowny *nick a sam ślini się do mężatki ,no wybacz ale chyba to jest właśnie hipokryzja .Zresztą też już kończę temat ,tak jak napisałam wczoraj do Kamea -niech się dzieje co chce .Ja nie uszę wszystkiego rozumieć i denerwować się jeszcze kimś kto się nie stara nawet zrozumieć o co chodzi starym forumowiczom .A i jeszcze na koniec apel do modliszki -odpowiadaj na pytania ,ja na pewno nie wejde ci w drogę .Mary -no właśnie admin tu tak rządzi jak widać a mnie nic do tego .Kielce obrażał -trudno , nie mnie obrażał ,ja mam męża od 17 lat więc przygód nie szukam .POdałam tylko przykład że cokolwiek zrobił zaraz był ban ,tutaj sa grożby i nic .Poczytaj wątek admina,jeśli ktoś pisze że zrobi z kimś porządek to dla mnie to grożba .A ja mam to głęboko w okrężnicy .Ba powiem więcej nawet tam mi szkoda miejsca na to wszystko .

Aneta fajnie ze dziś się ustosunkowałas,ale powiedz kto kogo wczoraj obrazał i puszczał słowa dla normalnego człowieka przykre,Jasne ze na forum możemy pisać różne słowa,ale sama dałas racje ze Wy byliście nie zawsze wporzadku,ja tez pamiętam czasy ze bywały tu różne cuda ,pisaliśmy nie tylko o bolączkach ,ale wam się zagalopowało ,ja napisałam jasno mi się to nie podobało i prosiłam o interwencje ale bez obelg a co otrzymałam ja i inni stek prymitywnych słów,ale cieszę się ze się opamietałas i przeprosiłas,mi te słowa tez jak przepraszam ,dziekuje potrafią przejść przez jezyk a nie jak niektórym osobnikom staja gulą w gardle,i za ciorta nwet jak nie będą miały racji nie powiedzą. a forum cztaja nie tylko dorośli ale czasami jeszcze dzieci i trochę im dajemy przykład nawet na forum jak funkcjonujemy my dorośli, co do mojego pojawiania się na forum,ja już tu dużo się napisałam,i czasami wolę tylko poczytać ,bo ile razy mam się powtarzac ,a nie zawsze znam odp na dane sytuacje. pozdrawiam

Gość Aneta 1981

Cześć Mary! Ja już w domku,Robinson jeszcze w pracy. Życie jest jakie jest,jak nie możemy nic zmienić,to trzeba nauczyć się żyć z naszymi słabościami. Bo życie to nie film,powtórki nie będzie. Nie mam zamiaru piłować pazurów.Ja jestem od niedawna,ale zauważyłam,że niektórzy czyhają jak komuś się jezyk podwinie,mozna i tak. Każdy na swój sposób broni siebie!ok Może ktoś brał bilobil intensiv,czy pomaga?

Witam serdecznie. Aneta ,bardzo dobry krok z tym psychologiem,nie wiem czy już kiedyś byłas ,ale wizyty u psychologa ,no może później jakaś terapia indywidualna a nawet grupowa ( to jest kwestią każdego z nas) , pozwolą inaczej patrzeć i popracować nad sobą ;bo to my tworzymy ,nasz umysł ,podświadomość może ułożyć , wymyślić niesamowite historie ,które w konsekwencji prowadzą nas do okropnych stanów. Warto postawić sobie na początek jakiś delikatny cel i dążyć do niego .a dalej zobaczymy pozdrawiam serdecznie:)

Gość Aneta 1981

Nie,nie byłam u psychologa.U psychiatry byłam to na dzień dobry leki,moim zdaniem leki to jak już konieczność jest,a nie w progu,jeszcze buc aptekę poleca i do niego więcej nie pójdę Psychologa mam znajomą,ale przed nią całkiem otworzyć się nie mogę,wstydzę się. Ona sama też potrzebuje pomocy,ostatnio mówiła,że ma lęki. Chcę na terapię,może być indywidualna lub grupowa,sama wiem jak się wygadam to lepiej a jeszcze obcym to już wogule ulga na sercu

Witam ponownie Aneta -niestety psychiatrzy leczą farmaceutykami ;a one tylko przymulą a problem pozostaje. ;czasem potrzeba jest podeprzeć się lekami ;ale nie można liczyć że one za nas coś załatwią. Ja jestem zwolennikiem terapii ;mnie pomogła grupowa ale na indywidualną też chodziłem ;ale zanim si ę otworzyłem musiałem kilku zmienić.W grupowej spotykamy takich jak my ;ale kwestią każdego jest to czy się otwiera i chce szczerze do sprawy podejść lub coś ukrywa i wychodzi z tym .,a to uwiera. pozdrowionka:)

Przykro mi ze sie atakujemy nawzajem ale dzisiaj poczułem sie jak kogut zadziobany juz powiem ładnie ale kurki zeby nie było ze obrazam mnie rozmowy pomagaja a nerwica polega na psychologi z pracy wrociłem czlowiek sie meczy a tu co zadziobany po co nam to ostatnio na tym foru kto rozmawia tylko my gdzie jestescie wskakujecie na chwile zamęt i znowu was nie ma jestem nerwus a wy atakami mnie w tym pobudzacie po co siew pytam prosze o wypowiedz starego forysty dlaczego głupoty muszą być i bedą bo to podstawa do dobrego samopoczucia

Gość Aneta 1981

Jakiś czas temu czytałam o ,,miodzie MANUKA,,że niektórzy nerwicowcy stosują go na różne objawy somatyczne,czy to prawda? Miód,to bardziej mi się wydaje bakteriobójczy,może na dolegliwości żołądkowe,ale reszta to chyba raczej nie. Macie jakieś zdanie na ten temat?

No niestety zachorowałem nerwy siadły walcze o zdrowie pracować trzeba a tu ataki od starych weteranów i sie wkur na tym polega wasza pomoc ataki bo ktos tam zartuje forum musi być luzackie ja tez sie udzielałem gdzie indziej tam co drugi jest kasowany tam dopiero jest wojna a tu zostałem zadziobany na amen i to katolicy przykro mi jeszcze wpadłem w stare porachunki wasze ale niestety nadal bede sie udzielał bo zauwazyłem ataki na AAA i innych a to sa moje kolezanki

Pinda a ty myslisz ze ja to co za chwile mnie tez moze nie byc zartuje i co myslisz ze pipkami i srami sie martwie wieksze mam problemy bujam sie jak bujałem mialo byc dobrze a kolega sie powiesił własnie z braku pomocy i kłotni pare lat siedzisz i powinnas wiedziec ze nie raz trzeba oko przymknąć na nie ktore zeczy