Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Anetko , ja nie mam żadnego problemu z Pindą , to Pinda ma problem ze mną bo raz śmiałam mieć inne zdanie niż Ona na temat palenia i od tego faktu się zaczęła nienawiść Pindy do mnie a nie odwrotnie . To że mam inne zdanie to nie znaczy ,że atakuje czy obrażam , Pindę i wszystkie inne osoby tu na forum traktuje tak samo , jak się zgadzam to pisze a jak się nie zgadzam to też to piszę ale jak ktoś mnie obraza no to za to ,ze mam inne poglady czy zdanie to moge coś i przykrego tez napisac w obronie własnej bo bic nawet słownie to sie nie dam . Nie jestem ani poszkodowana ani pokrzywdzona przez nikogo tu na forum a jak ktos tak mysli to jest w błędzie . To tak gwoli wyjasnienia do postu Pindy. Jeszcze słowko do Kamea , nie martw sie za ich współmałżonków bo Oni się też Tobą nie martwią i Twoimi kłopotami bo kazdy je ma , wiem ,ze czyta ten watek i dlatego tu odpowiadam , takze kochani macie dużo czytelnikow i pewnie wiecej fanow niz przeciwnikow .

Gość Aneta 1981

Wyrka ścieliłam . Chcę do psychologa,byłam rok temu u psychiatry,on tylko leki przepisał Jeszcze polecił aptekę za ścianą.Nie wzięłam ani jedynej,jak poszłam mu powiedzieć,że nie będę brała to on nie miał o czym gadać,dwie stówy za dwie wizyty i tyle .Nie jestem przeciwnikiem leków,jak trzeba to trzeba.

Mary oczywiście ze zaglądam na forum ,ale nie myślisz chyba ze wchodzę tu aby czytac te bzdety,czytam a chorobach i dolegliwościach o radzeniu sobie z nerwica,a co mi wyskakuje na pierwszy plan,czy dana pani spi z mezem czy gdzies w innym kacie no wybacz ale to nie to miejsce i czas na takie słodzenie ,a chyba mnie trochę znasz i nie myślisz ze mnie takie idiotyczne rozmowy ciekawią za dużo mam lat i przeszłam w zyciu żeby się podniecać czyms takim,a chyba wiesz ze osoby tu potrzebują czegos innego niż czyjes wypociny na swój temat osobisty,jestem pewna ze ciebie to tez to nie rajcuje,ale wyszło jak wyszło ze się tu znalazłaś. czasami warto tylko poczytać niż pisać na siłe,ale sa chwile kiedy nawet spokojny człowiek powie DOSC.i proszę nie myslec ze ja jakiś smutas jestem oj nie ,nie.ale tak jak TY Mary mam swoje zdanie,pozdrawiam