Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aneta1981

Olimp się piekli a forum ostatnio bylo aktywne 2010 ,dopiero w grudniu ktoś zaczął pisać,przecie my nikomu nie szkodzimy.Może to kogoś wkurzać,ze coś dolega boli ale trzeba i pożartować.U nas same doktory,ilu ludzi tyle diagnoz i lekarzy.

No właśnie nie odpowiedział nic żadnej porady a jak idziesz olimp do psychologa lub psychiatry to dlaczego po to aby pogadać ja już wspominałem ze w psychologi najważniejsza jest rozmowa jako terapia a leki to dodatek ,rozmawiałem ostatnio ze znajomą która robiła psychologie i co poradziła mnie wszystkie żale co cię boli co cię trapi wypisać na kartce zsumować to ,a potem wyrzucić lub spalić ona robi tak czesto no i ze to pomaga ale całkiem inaczej jest sie wyżalić osobie obcej bo to jeszcze lepiej pomaga jaki w tym morał wszystko sumuje sie do jednego czyli ,,,wyżalenia co nas trapi...rozmowy i słuchania drugiej osoby kapito olimp

Nie wiem mi ta rozmowa pomaga jak pisałem wcześniej napisałem mu teorie niech zapyta a nie płacze bo w desperacji można zrobić wiele a najbardziej jak jesteś wyautowany drobiazgami nie ma co sie przejmować kazdy coś przechodził wiele objawów miałem niech zapyta powiemy mu

Tak sie leczy nerwicę czy depresje rozmowa a słuchacz bo to życie nas niszczy ciągle podwyżki ,gonitwa za pieniądzem ,kredyty niech idzie do lekarza zapłaci 100 za jedną poradę i lepiej sie nie poczuje no zdenerwował mnie a mówiłem że mam gorszy dzień

A wszyscy mamy zawroty głowy zły wzrok bóle kregosłupa drętwienie twarzy palcy wybuchy gorąca zimna osłabienie mięśni problemy z gastrykom nadwaga niedowaga bóle kości no po prostu to może być nerwica trzeba z tym żyć no nie mogę sie z tym pogodzić ze jestem teraz inny ale żyje bo mam dla kogo i to najważniejsze nie wiem jak długo ale zyję to chciałem powiedziec

A co mamy może sobie utworzyć forum desperatów a za chwile sie sam do nas przyłączy bo bedzie chciał porady co nam jest co można zrobić czy takie same objawy pytaj a powiem ci jakie objawy a nie są lekkie cały czas piję do kolesia co za boga sie ma

Ja mam nerwicę ( hmm..podobno nerwicę) objawiającą sie bólem skroni i oczu, do tego dochodzi zaburzenie widzenia - nie mogę przeczytać ostro pisma na odległość *półki sklepowej* , osłabiebienie, trudność z koncentracją, wrażenie odrealnienia i otumanienia. I tak od pół roku, objawy przyszły gwałtownie. Rano przy wstawaniu dreszcze i to ciagłe zmęczenie! nigdzie nie wyjeżdzam ledwo pracuję, horror! Jak długo? Co robić? Jak żyć? Może ktoś coś poradzi?

na początku wątku pewna mądra osoba skojarzyła problemy z kręgosłupem, oczywiście zaraz podniosło się larum, że to nie prawda itd. robinson masz tak zniszczony szyjny że nie dziw się że już tyle jest objawów, będą przybywały, chyba że zmniejszysz obciążenia, te w nogach, to ta sama choroba w innych segmentach, jak pisałem tylko rezonans jest badaniem które ukryje braki wiedzy lekarza i potwierdzi diagnozę i w końcu coś będzie na papierze. pod rentę, bo pewnie będziesz dalej robił swoje co do mary10 arytmia to już inna para kaloszy ale jak napisałaś żyje się i z migotaniem przedsionków i z innymi objawami też. jeżeli masz dodatkowo podobne objawy jak wcześniej opisane to też możesz skorzystać z tej ścieszki diagnostycznej. powtórzę bóle różnych okolic ciała, drętwienia mrowienia, parestezje, kauzalgie i osłabienie siły mięśni

Dlatego idę do szpitala za pol roku klinika w Poznaniu zobaczymy ,a co do ciebie Lu objawy u mnie na początku były podobne nawet ciężko mi było wstawać teraz jest lepiej ale wzrok do kitu uczucie pijaństwa też sie męczę w pracy ale co zrobić neurologia mnie olała renty nie dostanę bo to choroba cywilizacyjna

Poproś lekarza o lek Arketis20mg złagodzi objawy zawrotów dreszczy wzroku bo wiem po sobie od dwóch tygodni go testuję i jakoś w pracy kumam i robie on działa też na zasadzie wyciszenia Ja biorę 1/4 nie całą bo za mocna dla mnie ale działa spróbuj

Do AAAA:Rezonans miałem wykazał zmiany w istocie białej ale zostały ocenione przez neurologa jako nie stanowiące wielkiego problemu. Zylem szybko i nerwowo az się wykończyłem to chyba racja. Ale jak z tego teraz wybrnąć? Jutro musze się jakoś zwlec i cośkolwiek zrobić