Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gruszeczko mamy nerwice nie sypiamy wiesz mi atakuje wszystko dlatego takie fora sa nam ptrzebne aby sobie pomagać mam nadzieje ze z tego wyjdziemy ja czesto sie w nocy budze teraz to sypiam ale przedtem tragedia chodziłem jak cien w szpitalu to całe noce brak apetytu w dzień nerwy teraz lepiej jeszcze ten wzrok fingluje ale lepiej

Powiem ci gruszeczko ostatnio do zycia próbuję podchodzić no poł zartem nie wiem jak to mi sie dlugo uda chce sie cieszyć,nie mam silnej woli walki jak bym sie dowiedział ze mam raka przestane walczyć chce aby zapamietano mnie z pozytywnej stony nie wiem co mnie jeszcze czeka moze bedzie dobrze moze nie ale staram sie o tym nie mysleć nakrecałem sie wiele razy i doszło do tego ze stawałem przed lusterkiem i powtarzałem ze to juz chyba koniec nie chce tak chce zyc i sie cieszyć zyciem

Miałem 56 kilo w szpitalu nie jadłem brak apetytu cień na sile jadłem bo nie mogłem no to mowie rak ale powrot do zycia jem za dwóch poradze ci jak pomożę to cos mi wisisz kup sobie zestaw witamin B12 wpływa na apetyt do tego wieczorem zagotuj siemie i wypij a i do pewnosci obys sie nie stresowała zrób sobie marker CEA nie jest drogi apetyt powinie wrocić

Gość Aneta 1981

Nie pisz takich żeczy,jaki rak? No jak Ty nie będziesz walczył,to kto.Proszę Cię,aż mi się smutno zrobiło.Przecież my na pewno kiedyś sie spotkamy.Nie masz dla kogo walczyć?Ja też często mam chwilę zwątpienia,a już ciągnę tyle. Musisz postawić sobie cel i dążyć do niego

Tak ale ja mam nature i mocna i słabą w raku nie dam rady ale Cea mam dobre to na jelito grube ca19 super to na trzustke no bo wiesz 2 razy krew sie pokazała potem bóle no to co myslęć to tez miałem rektoskopie i polipa miałem wycieli o łagodnym bez przerzutów