Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Kotek od nerwicy nigdy się nie uwolnimy,podleczona ucichanie,ale zawsze wraca,trzeba się nauczyć żyć z nią,olewać,Nie wkręcać sobie różnych chorób,wiem ze ciężko,przerabiałam to mialam juz wszystkie możliwe raki szczupaki. Wiesz kiedyś poprosilam Boga,żeby mnie zabral jak mam się tak męczyć,to niech padnę w jednej minucie,ale to nie takie proste,chyba jeszcze nie teraz.Wiesz jakie to uczucie ciągle ci cos dolega.Jakos olewam to i jest lepiej,w ogóle się czuję lepiej,pisalam wcześniej że ludzie nie mają pojęcia ze coś tam mi dolega.Ale mam Ciebie przecież !

Gość Aneta 1981

Widzisz,żeby nie nasza przyjaciółka,,nerwica,,to byśmy się nie spotkali.Takie czasy,ludzie garną tylko do siebie,nie dając nic drugiemu.Pogoń za pieniądzem,potem budzą sie ,że są sami ,że coś przegspili w życiu i tak sie zaczyna taniec pingwina...

Powiem tak słuchaj spojrzałem zobaczyłem normalna kobiete no usmiechu nie widziałem tak ja ty u mnie ale sie usmiecham staram sie nie myslec o chorobie mamy dzieci rodziny to nas trzyma masz piekne córeczki nie widziałem ale jak za mama no to wiadomo masz dla kogo zyć no i my pogadamy poradzimy doradzimy ja zawsze rada służę tez choroby sobie wmawiałem ale teraz pogadam z TTTTobą i o wiele lepiej nie myslę nie nakrecam sie tylko czekam az skonsze prace domek no iiiibajer wystarczajaco napisałem