Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Jes­tem wiedźmą, czarownicą. Mo­je oczy cię zachwycą, Bo w nich blask, czar niepojęty, W mym spoj­rze­niu jest zaklęty. Są atu­tem mo­jej mocy, Raz w nie spoj­rzysz, nie śpisz w nocy. A jak spoj­rzysz bla­dym świtem Żyjesz cały dzień zachwytem, Pat­rzysz z ciągłym uwielbieniem, Rzu­cam cza­ry mym spojrzeniem… Kto następny? Jeszcze nie wiem

Każda ko­bieta cza­rami włada Od­kry­wa duszę i myśli skra­da A Wy nam jed­nak ufa­cie szczerze Da­jac nam w za­mian siebie w ofie­rze Może to urok w każdej dziew­czy­nie Że żaden z rąk się nam nie wy­winie Cho­ciaż gry­masi ,cza­sem narze­ka Na przyz­wo­lenie z ochotą cze­ka I cho­ciaż dumą sam się uno­si To jeśli kocha na rękach no­si Cza­sem nam od­da na­wet majątek Lecz to do­piero darów początek Zat­ra­ci duszę by zdo­byc ser­ce Cóz zaś się sta­nie gdy ona nie chce Uz­na że wróżka to cza­row­ni­ca I już tak bar­dzo się nie zachwy­ca Za­biera ser­ce często zra­nione I juz ochotę tra­ci na żonę I za­miast da­lej byc z dziew­czy­nami Wo­li na pi­wo iśc z ko­lega­mi Gdy między ni­mi czu­je się pew­nie Zaczy­na marzyc znów o królew­nie A co do ko­biet przyz­na w po­korze Z ni­mi życ trud­no lecz bez nich gorzej Ktoś już cy­tował to właśnie zda­nie Niech więc mo­rałem wier­sza zos­ta­nie.