Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Robinson, ogonek z tyłu może boleć jak uszkodzony np. na zmianę pogody , przy dłuższym siedzeniu ja tak mam ale na to się nie umiera tak jak na korzonki jak się je raz * złapało * no tak lubi wracać i praktycznie tego się nie da wyleczyć , kot bardziej na nerki a na korzonki to opaski takie z wełny owczej lub jest napisane na metce * czysta żywa wełna* , ponosić kilka dni i na ogól pomaga , trochę ruchu takiego ogólnego to też pomaga . Ten xxxxxxxx to * stary * mieszacz na forum , lubi czytać , uczony z Niego człek , ja nie raz byłam zaatakowana przez Niego , mało skutecznie bo zyję , Jego naboje to ślepaki. Wpadnę jeszcze ok. 22

No to niech stary poczyta sobie ale dlaczego ucieka i ogon podwija okulary niech naciągnie i wio z muszelkami co to Mary za atak on chyba ataku nie widzial może belfrem jest teorie zna a praktyka to już gorzej dużo czytał a mało widzial bo wlewa sobie ironią ze az woda mi tu kapie a jescze nic nie doradził może tylko pare słow umie napisać iksowy Krzysiek juz cie lubie !!!!!!

Interstellar (2014) Napisy PL online Gatunek Science - Fiction Opis / Streszczenie Historia grupy badaczy, którzy dzięki nowo odkrytemu tunelowi czasoprzestrzennemu pokonują granice do tej pory przekraczające ludzkie możliwości podróżowania w innym wymiarze. Film oparty jest na teorii naukowej opracowanej przez fizyka z Caltech Kipa Thorne*a.

Powiem wam tak XXXXX-owi potrzeba kolegi znam tez goscia jego pokroju trzy fakultety ukończył ale na stare lata zdziwaczał po forach lata klepke stracił napierdala jak robol i nie zdziwił bym się jak to bedzie on i na co mu wiedza jak muszelki ma i kawalerem jest a zeby krowy na łące sie nie pasły co by ci,,,,y na oczy nie widział

Witam ostatnio dużo wmawiam sobie choroby ostatnio wmowilem sobie sm i jak na zawolanie bole mięśni nie malze caly czas jak sie zdenerwuje to drżenie ciala, problem z pęcherzem czy erekcja jednak najbardziej martwi mnie to ze piecze mnie strasznie lewe oko, troszke gorzej na nie widzę i barwy są jakby ciemniejsze czy to moze byc spowodowane przez nerwy?

Gość Aneta 1981

Czlowiek potrafi wszystko sobie wmówić,znam dziewczynę która czytała fora ,bo też szukała potwierdzenia choroby Ona mówiła że jak przeczytala o jakiejś przypadłości to zaraz miała objawy.Nerwica potrafi sie podszyć pod każdą chorobę.A jakieś badania już były ?