Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

No ,nie Was chwilę zostawić to kiedy mam pisać jak muszę czytać , nie czytam chyba żle o mnie nie pisaliście ? Bo wiesz ludzie naprawdę czytają i wpadną całą zgrają i będą krzyczeć ale ja się już do ich krzyków przyzwyczaiłam i to ich najbardziej wkurza , prawie 5 lat i mnie nikt z tą nie wygonił , miałam różne przerwy ale zawsze wracam bo ja wierny człowiek jestem. Trochę pospałam , muszę się wytłumaczyć z nieobecności bo ja śpioch . Mogę Ci Robinson oddać trochę snu bo gdzieś pisałaś ,ze mało spałeś , u nas to rodzinne a każdy ma inną interpretację potrzeby spania .

Potem na to choroba nerki od grypy wysiadły zatrucie[15 lat] walka o zycie i znowu zycie i radość dlatego o życiu walce wiele mogę powiedzieć na forum co to teraz jest nerwica w stosunku do utraty zycia co mozna wiedziec co czuje topiący albo swiadom ze juz sie nie obudzi nerwica to pryszcz walczyłem i bede walczył dobra bo za mocno sie rozczuliłem Dwoje bliskich mi sie utopiło wiezcie mi ja wiem co oni czuli

A wiecie sytuacja lubi sie powtarzać tak jak 7 miesiecy temu zachorowałem załamany i tu myśl znowu to samo syn 15 i zona zostaną sami no nerwy zaczeły mi puszczać jeszcze dzien za dniem bez poprawy wiele razy stawałem przed lustrem i myśl to chyba już koniec oczy wklęsłe no ale musiałem zacząc pozytywnie mysleć wez sie w garsc jest trudno w takich sytuacjach moge doradzić zeby nie zostawiać osób samych strasznie sie czują sami musi być wsparcie ja zachorowałem a krotko rozmawiałem z kolegą ktory nie miał wsparcia od rodziny w chorobie a rozmawialo nam sie dobrze ja zachorowałem a on sie powiesił bo nie miał sie komu wyzalic Dlatego takie forum jest potrzebne zarty usmiechy całuski byle pomogą wyjsc nam wszystkim z choroby nie tracąc przy tym zycia

Chce uswiadomic ludzi że forum to nie tylko co komu dolega ale porozmawiać otworzyć sie bo rozmowa w nerwicy daje to sama psychologia a ja lubie pisać a jeszcze lepiej słuchać moze by kolega zył ale ja sam zachorowałem i nam sie urwało w szpitalu to najlepsza ekipa z nas byla a gosc wiedział ze ma udar i 2 raki rozmowaaaaaaaaaaaaa