Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchaj misia jak nas coś boli to przynajmniej wiemy że zyjemy zobaczysz bedzie dobrze ja lepiej dycham bardziej gibki i zrywny pewno po tym leku miał mnie pobudzić i bóle zmniejszyć no powiem że efekty są pytanie czy po leku czy samoistnie czas działania sie zgadza Pozdrowionka

DO BEZSILNEJ, ODNOŚNIE TWOICH OBJAWÓW, JEŻELI DO MNIE TRAFIA PACJENT Z PODOBNYMI OBJAWAMI, A W CZASIE SESJI MU GINĄ I ODCZUWA ULGĘ, TO DIAGNOZA DOTYCZĄCA TYCH OBJAWÓW, KTÓRE USTĄPIŁY JEST OCZYWISTA, A NAD RESZTĄ PRACUJE SIĘ DALEJ, BYWA, ŻE PO PRZECIĄŻENIU WRÓCĄ, JEDNAK TO JUŻ NAJCZĘŚCIEJ JEST INNY SŁAPSZY POZIOM DOLEGLIWOŚCI, WIĘC POSZUKUJ, A NIE WIERZ W PSYCHIATRÓW

Gość Aneta 1981

Tak,tak -)Wlaśnie leżę jak długa,dzisiaj motyką popracowałam na działce i makabra.Tak nie boli szyja,kark piecze,ramię boli,chyba w gips się zaleję.Jedyne co to zadowolona jestem że sporo pracy zrobiłam,ale już się nie nadaje do niczego.Od poniedziałku zaczynam rehabilitację,oczywiście prywatnie,bo na fundusz siedem miesięcy trzeba czekać,tyle połamańców

Witam witam o drogę nie pytam bo i tak taka sama . Dola niedola dzieje się tyle naraz w świecie zabieganym czasem niezły ambaras zwycięzcy i pokonani za duże wymagania w szkole oraz w pracy jeden drugiego pogania gardzi i krzywo patrzy ukradkiem poleci łza w sercu zadra ukłuje dziś taka dola nasza bliźnich się nie szanuje życie przyśpiesza bieg kręci się karuzela często szary człowiek jak rzecz się poniewiera pieniądze sława luksusy dewiza naszego wieku jeden na drugim wymusi a gdzie dobro w człowieku przecież kiedyś będziemy równi wobec siebie status nie będzie się liczył dziś wielu o tym nie wie

O widzę ,że koleżanka wróciła na stare śmieci . Ok u neurologa wizyta za pół roku ,no chyba że bedzie sie coś działo . Zaleciła mi dalszy kontakt z psychiatrą ,bo jakoś mi te leki pomogą ,ogólnie u mnie lepiej ,brak mdłości ,bujanie slabsze coraz mniejsze ,pobudzony ,bardziej aktywny

Gość Aneta 1981

Hej.U mnie można powiedzieć że ok.Rehabilitacja pomaga,ale trzeba zrezygnować z paru nawyków,które obciążają odcinek szyjny.Trzeba się poprostu oszczędzać,ale nie do przesady.Trzeba być też aktywnym fizycznie.Jakby mnie codziennie masowali to by było ok.Trzeba sobie radzić samemu.Zaczęły się wakacje,trochę tempo wolniejsze.Pozdrawiam.