Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Hej Robinson,Aneta,co u Was?Robinson leki zaczęły już działać jak z tym bujaniem?Nareszcie parę dni wolnego .Pogoda u mnie dzisiaj jak na Karaibach,parówka -)U mnie ok,tylko ten kręgosłup daje popalić ostatnio dosyć często.Trochę się nadwyrężę,to zaraz boli kark szyja,plecy ...

Gość BEZSILNA000

Diagnozy dla mnie są rożne. Jedni nerwica inni kręgosłup daje takie objawy. Pan prof powiedział, że w swoim życiu widział sporo ludzi z nerwicą i depresją i on nie obstawia tego u mnie. Inny specjalista neurolog, a zarazem rehabilitant obstawia kręgosłup szyjny przede wszystkim. Psychiatrzy nerwica, a człowiek dalej w d....Pisałam Ci kiedyś że licze na maj , że wreszcie co się wyjaśni i ktoś pomoże a tu nadal lipa

Gość Robinson

No juz myślałem że zapomnialaś o mnie no Arketix na Efectin Er 75 i vinpocetine na ukrwienie lepsze i polopril na cisnienie i tam jeszcze na cholesterol no powiem Ci ;że jest poprawa zobaczymy jak długo nie meczę sie tak czuje sie pobudzony wiecej energii bardziej sprawny Smykam spać sobota i niedziela praca jutro się odezwię Pozdrowionka Już się martwilem ,że coś Tobie się stalo dobrze ,że sie odezwałaś lepiej na sercu człowiekowi

Gość Robinson

Ja juz nie wiem co myśleć o diagnozach wiem jedno silna wola życia mnie trzyma pisałem ,że sie nie dam i tego sie trzymam najgorsze za mną w nic już nie wierzę co mi mówią bo sami nie mają pojecia co mi jest zobaczymy co mi powie neurolog 24 czerwca co mnie kierowal do szpitala

Gość BEZSILNA000

To dobrze, że Ci lepiej. Ja ostatnio czułam się dobrze od dłuższego czasu. Od tyg gorzej, ale też myślę ,że może Robinson my za mało zażywaliśmy tej paroxetyny 1/4 tabl to jednak mało. Teraz jaką bierzesz dawkę tego nowego? Tamten odstawiłeś tak z dnia na dzien i przeszedłeś na efectin?

Gość Robinson

Dziś bylem w pracy i 2 kobitki stwierdziły ,że dzisiaj taki żywy jestem i siłe mam no żartowalem o sexie no dzis naprawdę jak dawno nie czułem sie tak dobrze oby tak dalej zobaczymy co jutro Pozdrowionka do Ciebie Anetko jutro odezwie sie mam nadzieję ,że i Ty jutro sie poczujesz sie lepiej tego Tobie życzę Ty też dla mnie byłaś i jesteś przyjazna dlatego Cie lubie za szczerość

Gość BEZSILNA000

Dziękuję za miłe słowa :) Cieszę się, że lepiej u Ciebie. Wiem * jak to smakuje*, jak męczy strasznie, człowiek nie może normalnie funkcjonować. To jest straszne i wyniszczające. Wczoraj u mnie było lepiej dzisiaj tak różnie. Może za wcześnie wróciłam do zwykłej diety i pojawiły się mdłości, a to raczej była grypa żołądkowa. Nie chcę pisać na forum o rożnych sprawach, bo inni czytają, a sami nie piszą.

Gość Robinson

Ciesze sie że mogłem powiedzieć coś miłego ,najważniejsze żęby sie nie dołować ja ostanio jakis pobudzony jestem nie wiem czy po tym leku chce mi sie żyć bardziej sprawny sie stałem no lek mial mnie pobudzić ,ale czy to zasługa leku czy po prostu wytrwałości że mi sie poprawia . Ale chyba dajesz radę w obowiązkach domowych ,a dzieciątko zdrowe ?

Gość Robinson

No wiesz pisalem że walczę i nie dam sie ,ale w rzeczywistości traciłem nadzieję w głebi duszy gaslem czy bedzie poprawa i dobrze że przyszła nadzieja bo nie wiem jak dlugo jeszcze bym to w pracy te zawroty wytrzymał nie jest idealnie ,ale jest lepiej do przetrzymania może jeszcze miesiąc dwa i bedzie dobrze oby tak sie stało Pozdrowionka A co do forum niech czytają ,trzeba mieć odwagę aby o tym pisać ja mam i to sie liczy i zapraszam wszystkich co chcą pogadać

Gość Aneta 1981

Witam Was.Robinson Ty to taki ,,waleczny,,-)dobrze i o to chodzi,bo najgorzej się poddać.Tak naprawdę trzeba mieć silną wolę i żyć dla kogo,wsparcie drugiego człowieka.Dziękuje Bogu,że mam takiego męża ,,cudownego,,zaznaczę że aniołem nie jest-)ale żeby nie On,to nie wiem,totalna załamka,to On dal mi kopniaka i motywację.Jak sobie przypomnę jak mnie dopadło,to nie życzę nikomu.Mówią,a nerwica kto jej nie ma w dzisiejszym świecie,ale to co się dzieje z czlowiekiem w środku i głowie brrr. No u mnie może być,czasami dola złapie,na mnie źle wpływają niże,tak jak bym spała na stojąco.taki zamuł.No i odcinek szyjny,szkoda gadać.Kocham życie i chcialabym w miarę normalnie.Damy radę!Kto jak nie My tutaj-)