Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

No wiesz ja nie mysle o sobie co bedzie ,ale czy dadzą sobie rade jak mnie nie bedzie to ja w pracy wprowadziłem nową erę duże zmiany i boje sie ze ktoś mi ten wysiłek mój zmarnuje staralem sie jak pies ,a ktoś mi to może popsuć w jeden dzień , szacunek do mnie nabrali wiedzą żę wymagam starają sie ,a co bnedzie jakl mnie nie bedzie olewka , moje zdrowie na marne nie po to sraciłem 3 kilo wagi na marne bo haruje Taki mam charakter myslę o innych ,a nie o sobie

Gość Aneta 1981

Robinson co u Ciebie jak zdrówko? U mnie ok czasami się najeze,ciepło się zrobilo i obowiązków przybyli,dzialka ,ogródek,praca szkolą,prawie co weekend wyjeżdżam z dziećmi.Jak mam glowe zajęta to i nie myślę,slonce na mnie działa pozytywnie.Nie myśl że jak nie pisze to juz zapomnialam sknero o Tobie.A maj to tak mam zawalony .... Pozdrawiam i odezwij się.

Zle po usunieciu zeba torbieli i resekcji drugiego zeba ,geba poszyta cała dziura na wylot potężna w żuchwie załatana zastępczą kością powinienem byc na chorobowym dwa tygodnie dlatego musiałem jechać na kontrolęnie powinienem pracować,ale ja nie praca i chwieje sie .mdłosci zawroty ,wczoraj od 17 spałem do 4 rana dziś lepiej wiecej zycia musze dać rade do 19 maja ,bo jak nie dam to po mnie W pracy ok wdrozony ,chwalony tylko teraz te zawroty i mdłosci po zabiegu mi sie to stało . Jak można zapomnieć o przyjacielu tragedia kobiety są złe bardzo . A ja jak kapitan z tonącego statku ostatni zostałem na tym forum przykro mi ze nie ma już chorych na tym forum

Kur....a fatum za mną chodzi jak mam prace coraz lepiej stanowisko to znowu autowanie tak być kur,,,a nie możę być praca mi sie podoba nerwy mniejsze opanowane wszystko ,a tu co bujanie ,dwa dni mnie nie było i burdel zastałem wiedzą ,żę ja inaczej robie i mam swój system dlatego mam oko u kierownika wszystko wiem co kto gdzie kiedy i jak bo mnie informuje o wszystkim wspólpraca super obym sie nie poddał i wyautował

Gość BEZSILNA000

Robinson jestem i ogródka nie kopie. Zbliża mi się okres i samopoczucie tez gorsze. Przez 2 tyg rehabilitowałam kręgosłup szyjny i poczułam się dużo dużo lepiej, być może psycha a może coś jest na rzeczy z tym szyjnym. Faktycznie jak jest pogoda to staram się wypełniać czas przede wszystkim wyjściem na zewnątrz z dzieckiem, bo mi to pomaga. Siedzimy jak najdłużej .Zaglądam tutaj od czasu do czasu ale widzę, że cisza więc nic nie piszę. Nie piję kawy już prawie 3 tyg, bo mi chyba nie służy a ja taka kawoszka i ciężko mi. Zażywam paroxinor 1/4 tabletki. Ciekawe dlaczego wróciło Ci bujanie, czy przez stres związany z zabiegiem. Nie szukam atrakcji na forum jak nas posądzasz, wolałabym żeby nie było potrzeby tutaj zaglądać tzn żeby mnie to g... nie dopadło. Maj może będzie decydujący u nas Ty klinika, a ja tez 2 wizyty, które mam nadzieję wyjaśnią wszystko.

Gość Robinson

Bezsilna nie miałem Ciebie na myśli ,nie o ciebie chodziło ,a co do bujania coś sie stało przy zabiegu nie wiem moze od tej dziury w żuchwie ,nie wiem do pracy chodze i sie bujam ,a klinika 19 maja musze wytrzymać mam nadzieje ,że przejdzie ,może jakieś niedokrwienie nie mam pojecia ,ale sie cieszę ,że chociaż sie odezwałaś ja jak mówiłem zaglądał bede i jak by co to odpisze bo mam też problem nie jestem zdrowy ,chociaż łatwiej mi z bujaniem bo wiem co mnie może czekać lub jak działąć oby sie nie przyłamać

Gość Robinson

Nadal mam szwy to jest tydzień po zabiegu ,niby poważnym dużą torbiel złamany ząb i resekcja drugiego ,a szycie na pięć zebów jak cyborg ,nie stresuj sie bedzie dobrze masz małe dziecko ,jesteś młodą matką zycie przed tobą

Gość Robinson

Wiem jakie kobiety mogą miec samopoczucie bo mam ich 7 nie raz daja mi sie we znaki 7 kobiet plus jeden facet z ktorym nie chcą pracować nie chodzi o mnie lecz o kolegę który jest po de mną ,jeszcze mnie napierają kobiety abym go sie pozbył ,nie wiem ,zostane sam jak bidny kogut w kurniku co mam zrobić ?

Gość Robinson

Jeszcze tydzień temu do pracy garnąłem sie jak młody bóg dziś ide bo idę czy znów nie wyautuje sie ,mętny wzrok chwiejny krok ,ale staram sie walczyć z calych sił czy mi sie uda nie wiem ,wiem jedno nie dostane drugiej szansy znowu, bo liczą na mnie ,a dla mnie to bedzie już koniec dla mnie koniec oby do tego nie doszło jestem dobry w tym co robie i takiego jak ja juz nie bedzie tak jak mówiłem dwa dni mnie nie było i burdel powstał ,bo wprace wkładam nie tylko siłe wiedze ,ale i serce To co mam, to radość najpiękniejszych lat, to co mam, to serce które jeszcze na wszystko stać, to co mam, to młodość której nie potrafię kryć, to wiara, że naprawdę umiem żyć, umiem żyć

Gość BEZSILNA000

Wiesz Robinson ja myślę, że to bujani to masz od stresu, który jest coraz większy u Ciebie. Może nawet nie zdajesz sobie sprawy, ale podświadomość działa. Wiesz, że będziesz się zbierał do kliniki, martwisz się o pracę widzę bardzo i jeszcze ten zabieg. Trochę się tego nałożyło i bujanie powróciło.

Gość Aneta 1981

Robinson ty wariacie!Nie zapomniałam,obowiązki,praca,Internetu nie miałam.Teść cztery zawały zaliczyl rozrusznik w środę mu wszczepili.Miałeś trochę odpoczynku od marudzenia mojego.Staram się aktywnie spędzać czas z rodziną,to wtedy czuję się lepiej.Ale odcinek szyjny potem daje się we znaki.Bakterie pomagaja na boleści dwa miesiące juz biorę i jest dobrze.Ach Robinson Ty i te Twoje namiętności.Jestem.

Gość Robinson

Może masz racje Bezsilna ,dzis bujanie nadal ,ale staram sie nie denerwować nawet piłe spalinową sobie kupiłem do drzewa ,a co do Ciebie Aneto z mazowieckiego no to mam nadzieje ze nie zapomniałaś bo już myslałem inaczej zobaczymy możę od tego zęba no na pewno jestem osłabiony bo język biały powinienem być dwa tygodnie na L4 , a dopiero 5 maja szwy ściągane ,a wy laski jak tam samopoczucie ? pisze laski bo do mnie jesteśćie mlode

Gość Robinson

W miarę dziś wziąłem poł urlopu jutro reszte bo jade te szwy wywalić ,kręciołki jeszcze mam ,chciałem sie przed szpitalem dostać do neurologa nie da rady zawalona po pięć minut na pacjenta ,a prywatnie w cale nie przyjmuje dlatego ze jest teraz jededen dzień w tygodniu a wszyscy sie pochorowali Kupiłem krople w aptece na uspokojenie jestem spokojny na razie ,a co u Ciebie lepiej ?

Gość Robinson

No dzisiaj to wszystkie nieboszczyki mi sie snili dziadek ,2 babcie ,siostra ojca ,ojciec nie wiem co to oznacza coś chcieli mi przekazać ,oczywiscie jako zywi ,miło jest spotkać ich jako zywych choć to tylko sen