Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Na początku XXXX forum ten z małymi uszmi raz sie odezwał i to nie na temat nie wiem czy on się przy tym podnieca bo są takie osoby no ma małe uszy odstające szkielka jak denka po musztardzie i madrego udaje nic nie wiedząc czytaj czytaj i nie jąkaj sie

Wiecie ale jestem wredna , śmiać mi się chce z tych xxxxxxxxxxxx o co tam jeszcze a jak chce to zaraz kardiologicznie będzie , co Ci mam napisać na temat migotania bo rozumiem ,że coś z sercem masz skoro tak chcesz kardiologicznie a i na innych arytmiach tez się znam , śmiało wal , nie wstydz się , nie ma czego . Ja też Robinson ciemna blondi a jak dwie to masz jak w w banku ,ze Cię uzdrowimy a jak nie to chociaż śmiechem i dobrym humorem a to wiem ,ze to leczy i nawet dosyc skutecznie a takie nerwowe typy to mają przechlapane , wszystko spięte a wiadomo jak spięte to i naciągnięte ...........................i stresssssssssss gotowy .

Wiecie co , teraz pisze POWAŻNIE , prowokuje i naprawde Admin może coś z tym zrobić a Pinda to ma wprawę ( kto wie czy to nie Ona XXXXX) , pisała nie raz do Admina bo ktos na Nia krzywo spojrzał a przedtem najpierw sprowokowała . Odczekajmy i ignorujmy Ich Lub Ją , tak bedzie lepiej a ksiazke to bym też mogła napisac odnośnie zachowań na forum ludzi

Nie bede sie bał zadnych Pindów iXXXX dla mnie oni nie istnieją a co do admina to niech wie ze ja obrazac sie nie dam jakimś odmieńcom moja zasada mozna wkoło talerza mi pluć ale jak ktoś mi pluje do talerza to ma przechlapane mogą pisać ale po co robić z tego jakies sprawy sądowe ja od nich kompletnie nic się nie dowiedzialem a forować można pod różnymi ksywkami i z roznych ip

Nic na to ne poradzę zawsze swojego stada bronilem w końcu jestem baran zadziorny a wiem jak baran broni juz smigałem przed nim tak pogonił że okólnik w powietrzu brałem bo ja ze wsi pochodzę koniem i wozem jeżdziłem krowy doiłem ale co moze wiedzieć o zyciu taki XXX