Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojnie nadal mam problem ,a w maju ide do szpitala bedzie co opowiadać nie martw sie bede jeszcze pogadamy obiecuje chyba ,ze cos sie stanie wtedy zniknę moze nie tak czesto bo pracuje nawet w soboty i niedziele ale sie pokaże pisz ja bede czytał to odpiszę ok

No pewnie brak mi sprawnosci fizycznej z seksualną ok ,ale chodzi mi o prace, bardziej zmęczony dziwnie sie czuje rano jak wstaje do pracy jakoś inaczej ,w nocy sie budze sni mi sie praca no ostatnio w kość dostałem i te stanowisko tak nagle i choroba daje sie to we znaki

A teraz sie martwie czy w maju dostane urlop czy dadzą sobie rade kolega który mógł by mnie od biedy zastąpić na tydzień ,leży w szpitalu i nie wiadomo czy wróci żółtaczka ,a może gorzej to mnie trapi, niby kierownik mówi że dostane,tylko nie mam zastępstwa i kicha chyba żę on mnie zastąpi nie wiem czas pokarze

Gość BEZSILNA000

Co do terapii byłam dzisiaj u Pani psycholog, która dała mi testy multum pytań. Mimo, że się spieszyłam ( ze względu na brak czasu )to zajęło mi to 1/5 godz. Po zakończeniu usłyszałam * następny termin jaki mogę Pani zaproponować to 29 maj i prawdopodobnie na kolejne testy. Jaja sobie robią z ludzi. Straciłam juz 2 m-ce na wizyty u niej i nadal jestem w d... Wiecie co jak ktoś jest w beznadziejne sytuacji to prędzej sobie coś zrobi niż się doczeka. Taka jestem wkurzona i widzę, że pewnie zrezygnuje

To co mam, to radość najpiękniejszych lat, to co mam, to serce które jeszcze na wszystko stać, to co mam, to młodość której nie potrafię kryć, to wiara, że naprawdę umiem żyć, umiem żyć Dziś patrze na mojego bliskiego kolege w szpitalu umiera mi w oczach nie wiem, nic nie robią, nic sie nie dzieje ,a on coraz słabszy kur,,,,,,,a trace kolege