Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.Wszystko lekkie,słodyczy nie,pieczonego,smażonego,tłustego,mleko tez mi nie służy. Psycholog dużo pomógł chodziłam co tydzień,teraz raz na dwa tygodnie.Na początku strasznie płakałam,tyle emocji mnie to kosztowało,ale jaka ulga opowiadać komuś co cię boli i dolega.Teraz czuję się naprawdę lekka,pozbylam się tych złych emocji,na pewno jeszcze nie wszystkich.Zminimalizować stresy i sytuacje które w nas wywoluja skrajne emocje.U mnie tak działa,że jak mam ciężki dzień jakieś stresy,to odczuje to dopiero za dwa,trzy dni.

Gość Aneta 1981

Aneta powiem Ci ,że na początku ciężko z tym jedzeniem,a potem to juz nawyk.Gotowanie na parze,w foli,w wodzie,pieczone w woreczkach bez sztucznych przypraw ,dużo warzyw i owoców do picia ziolka różne ,woda n/g,ryz,kasze.Mi to odpowiada narazie,zobaczymy. Załóż sobie zeszyt w którym będziesz zapisywać każdy dzień co Cię,,boli,,co Cię cieszy.To tez jest taka forma psychoterapii ja tak miałam.Przelewasz swoje emocje na papier ,potem psycholog chciał przeczytac

Gość BEZSILNA000

Na razie wzięłam się za leczenie kręgosłupa. Zobaczę czy to przyniesie zmianę w samopoczuciu. Jak nie to mam namiar jeszcze na lekarza w Krakowie, w którym tez pokładam nadzieję. Nie wykluczam tej nerwicy, po tym co się działo w moim życiu przez ostatnie 3 lata ma ona prawo być. Widocznie nie jestem taka silna jak mi się wydawało. Chcę jednak wykluczyć inne schorzenia.

Produkcja uuuu pełna para musze zadecydować kogo zostawie w ekipie straszne redukcja ,ale pole puste mialem miesiąc udało sie jako lider spodobałem sie mam swoje kombinacje już nawet kierownik nie chce be ze mnie nic podejmować stwierdził ze nie chce mi sie w niczym wtrącać mam wolną rękę tylko muszę wojować z innym działem co robią detale zeby były dobre Musze ja sobie wybrać nigdy takiej decyzji nie podejmowalem ciężko mi ale mus to mus ja werbuję ekipę

Troche spokojniejszy pomału moze sie uda zobaczymy w maju sie boje bo w pracy teraz ja rządze ,a co jak mnie nie bedzie czy dadzą rade to ja rewoltę zrobiłem i zmianę to ja pole wyczyscilem to ja inne rządy wprowadziłem tak jak mówiłem nowy lider wielka zmiana ,ale lider pokazuje też haruje i h....a z tego mam podwyżki nic mam nadzieje że docenią to bo staram sie ponad swoje siły .ale są ze mnie zadowoleni wtopiłem sie w tą robotę Anetko liczyłas na mnie i miałaś rację nawet lepiej usprawniłem tą pracę schodzi więcej lepiej , kierownik dał mi wolną reke bo stwierdzil ze ja tylko tego moge dopilnować i potrafię usprawnić pracę w krótkim czasie a nie latami jak to było , a staram sie ja pies taki jestem pracoholik nie pozbyłem się tego to mnie zgubi oby nie

Dzieje sie łeb mi pęka musze dużo decydować wiem nadaje sie bo ma złotą reke ale nerwy nie te wkur sie wiecej robie jak inni choć nie muszę robic chcę pomóc a mam same kobiety i jeden facet A co do aketiks to od grudnia 1/4 bo jak wiecej to slaby sie robiłem ,ale to kwestia przyzwyczajenia ,a praca nerwy nigdy nie byłem liderem nagle w jeden dzien musiałem nauczyć sie przywieszek wysyłek i rządzenia taka sama władza jak mistrz nawet wieksza kasa mała czas pokarze ,od lutego ja a zmiany zjebiste wieksze jak poprzednik ,ale nie narzekam tylko po nocach mi sie sni praca za mocno sie zaangażowałem

Gość Aneta 1981

Robinson slicznotki? A skąd wiesz,czy nie jesteśmy facetami!Ha ha ha! Napierdziela mnie dzisiaj odcinek szyjny chodzę jak przyćmiona. Otworzyli u nas prywatną ortopedię,zobaczymy,jeszcze tu zobaczę co mi powiedzą.Każdy dzień przynosi radość i smutek.Kupiłam sobię kieckie na zjazd,taka uchachana bylam.Wróciłam do domu pies mi zdechł....Później wpadnę