Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchaj Swiezynko nie ważne czy ty masz 30 czy 40 czy wiecej czy 20 my sie tu szanujemy tu nie ma tajemnic po co to nam ja szanuje kazdy wiek dla mnie wiek nie ma znaczenia liczy sie pomoc jaką potrzebujesz ty czy ja A ja wieku nikomu nie wygaduje traktuje wszystkich tak samo ,a szczerosc tu to podstawa ja o sobie pisze wszystko po co mam ukrywać ,chce pisać udzielac porad i przyjmować porady nawet od młodszych bo sam kiedys byłem młody chociaż ciągle jestem młokos nie Misia z mazowsza potwierdz moje slowa

No własnie dziś kobita stwierdziła ze nie nadaje sie na lidera bo karze wiecej robić i zaliła sie do kierownika a ja powiedziałem ja tu żądze i tak ma być i co i dupa bo ta kobita juz dawno miala wiecej robić bo łazi cały czas gada a ja napierdalam 8 godzin sniadanie w locie Nie wie ze to ja mam władze i ona w mojej ekipie pracować nie bedzie tak zadecydowalismy zero szacunku a kierownik dawno jej nie chcial kazał mi sie nie denerwować kwestia czasu bo widzi 8 godzin w ruchu staram sie sam sprawdzam i on to szanuje w piątek nakazal mi isc na sniadanie bo to oni powinni napierdalać a nie ja a ja ciołek chcę im pomóc i pomagam no taki jestem

Powiem tak staram sie smiać zartować choć nie mam lekko , bo jak wróciłem po poł roku do pracy lekko nie było a teraz jeszcze wiecej po prostu szanowany jestem i byłem a o mojej chorobie mało kto wie ,stres w pracy duzy ale daje rady krzycze ale nie jest zle zostałem rzucony na głeboką wode bez szkolenia dałem radę ale odbiło sie to na moim stresie co noc snie o pracy tak głeboko sie w to wdrożyłem ,a jeszcze kobity mnie dołują eech tam

Po chorobie stary sie czuje ale nadal sprawny zeby nie było moze po prostu załmanie po chorobie wielu do dzisiaj nie rozumie jak z pracoholika mozna stać sie obibokiem mozna mozna zycie zmienia sam po sobie wiem choc mi brakuje tego werwy roboty ciężkiej uch

Rano jak wstaje lekko szumi Zona dosyć zestresowana jak tak przez pol roku słuchać ze to juz koniec sam bym mial wszystkiego dosyć ,a ja menda nie chcialem na dwór wyłazić skurwysyn i menda tylko w domu ciepło lato skurwysyn i powtarzałem że to już koniec Dobra smykam jutro pogadamy czeka mnie zabieg usuniecia złamanego zęba i torbiel resekcja kosc tną tragedia

Powiem wam tak na pożegnanie chcialbym w swojej ekipie takie dziewczyny jak wy ,a nie takie jak mam no my gory razem bym przeniesli ok dobrej nocy wam zycze A mam kobity ktore wala na prace bo pomostówki im sie należą i mają wszystko gdzieś ,a mi potrzeba młode ,a dla nich bym biegał dwa razy tyle