Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BEZRADNA000

Wróciłam od ginekologa w złej fazie zrobiłam badania hormonalne, muszę powtórzyć. W ciąży nie jestem, własnie mam te dni. Ważyłeś 56 kg? Przy jakim wzroście, bo nie dowierzam. Dobrze powiedzieć nie nakręcaj się jak samopoczucie jakbym miała się przewrócić. Wzięłam dzisiaj połówkę paroxinoru na tym składniku co ten Twój lek i tranxene, ale jakoś lepiej mi nie jest. Pozazdroszczę Ci humorku. Cholera ja chcę tak jak dawniej.

Tak silny ból głowy cisnienia skoki uciski z tyłu glowy ból szyi sztywny kark potem bol plecow bole w trzech miejscach kregoslupa kosci ogonowej zaparcia dretwienia nog rak oslabienie rak nog problem z chodzeniem krew w stolcu to od polipa odrealnienie burczenie w brzuchu zawroty podwójne widzenie mdłosci ledwo sie poruszałem ospały bałem sie dnia wieczorem odżywałem no tragedia ,a drętwiała mi twarz i jakby problem z mową

Powiem tak jest stan mozliwy a było ze z domu zona na spacer siłą mnie prosiła siedzialem w pokoju jak mumia a teraz sam sie garne po marketach i gotuje po prostu nie pracuje na dwa etaty juz wolę odpocząć i nie wieżyłem ze kiedys bede w miare funkcjonował

Gość BEZSILNA000

Jeszcze 2 m- ce temu bolały mnie często nogi, stopy, mięsnie. Tłumaczyłam sobie może obuwie kozaki - zima w pracy siedziałam w tych butach, ale to chyba nie to. Kiedyś dopadł mnie ból nóg, rąk, nadgarstków. Na razie z tym jest spokój to znowu te nudności, głowa. Czuję się jakby coś we mnie było i robiło mi ciągle na złość

To normalne ja to czułem ze cos mnie do ziemi wciska cos nie realnego oczy jak chińczyk zwrok dziwny i słaby slaby i tylko lóżko przypuszczam ze to nerwy musimy sie relaksować moze zapiszemy sie na jogę Ide w maju do szpitala wykluczyć całkowicie sprawy neurologiczne ,a ogolnie raz na neurologi byłem i nic